JJ's House rea på aftonklänningar för 2013: förgyll vårens fester

Apr 09, 2013, 06:41 ET from JJ's House

HONG KONG, 9 april 2013 /PRNewswire/ -- JJ's House specialiserar sig på festklänningar framtagna för att passa vid många olika tillställningar och har nu ett antal nya erbjudanden som hjälper kvinnor att hitta rätt klädsel för vårens högtider. Med årstidens många festligheter alldeles om knuten är en komplett kollektion av moderiktiga aftonklänningar, utsmyckade med härliga vårinspirerade detaljer som kan förgylla varje kvinnas garderob nu bara ett musklick bort på JJsHouse.

Inspirerade av modetrenden "enkel, begåvad och realistisk" (Michael Jones, Designer på JJ's House) som gäller den här våren och med en tradition av skräddarsydda bröllopsklänningar som finns tillgängliga i 28 färger, inklusive syrenlila, lavendel och maskros, kommer JJ's Houses färgglada aftonklänningar definitivt att få bäraren att känna sig trendriktig i vår. För blyg för att ta på dig en jaktgrön klänning? Pröva en av våra pastellfärgade aftonklänningar. En pärlemorrosa chiffongklänning kantad med paljetter kan vara en bra kombination att börja med.

Aftonklänningarna från JJ's House har smyckats med unika vårdetaljer för att ge bäraren en känsla av poesi och natur. En grön långärmad urringad klänning i charmeuse är oerhört modern och dessutom bekväm vid tjusiga utomhuspartaj en kylig vårkväll. JJ's Houses volangklänningar med ena axeln bar speglar tydligt säsongens blommiga trend. Om du föredrar någonting i äldre stil kan en elegant asymmetrisk aftonklänning i taft med påsydda blommor erbjuda en ljuv fläkt av vårkänsla och tidlös romantik.

Är du rädd att det är för sent att få tag på en skräddarsydd vårklänning? Genom sitt löfte att leverera alla beställningar inom 14 dagar efter mottagandet garanterar JJ's House sina kunder snabb leverans av handgjorda plagg av högsta kvalitet. Utnyttja dessutom den fantastiska tjänsten med allt på ett ställe som erbjuds av JJ's House och missa inte det kompletta utbud av säsongsmässiga accessoarer som är designade för att passa ihop med din nya klänning!

JJ's House är redan en av världens ledande internetbutiker för bröllopsklänningar, men siktar även på att bli världens främsta tillverkare av vackra festklänningar till överkomliga priser. Ta en titt på veckans erbjudanden; du kan till och med hitta nyintroducerade iögonenfallande balklänningar eller glamorösa cocktailklänningar med rejäla rabatter. Det är dags att uppdatera garderoben med JJ's Houses urval av klänningar som är helt rätt i vår.

För ytterligare information, besök JJsHouse.com eller kontakta en försäljare för hjälp.

SOURCE JJ's HouseRELATED LINKS

http://www.jjshouse.com/se/Festklanningar-c20


http://www.jjshouse.com/se/Balklanningar-c18


http://www.jjshouse.com/se/Brollopsklanningar-c2


http://www.jjshouse.com


http://www.jjshouse.com/se