2013:s trender för brudtärneklänningar: JJ's House har allt

Apr 17, 2013, 08:10 ET from JJ's House

HONG KONG, 17 april 2013 /PRNewswire/ -- Alla modeintresserade har antagligen lagt märke till stora kontraster när det gäller klänningar för årets bröllopsfester; trots att traditionella stilar syns på alla bröllopsmodevisningar ser man många okonventionella inslag på visningar av  de brudtärneklänningar som säljs i vanliga butiker år 2013. Om du tycker detta är konstigt kommer den här artikeln att förklara närmare.

Ta en titt på de tre vanligaste egenskaperna hos årets brudtärneklänningar.

1. Årets färg 2013: smaragdgrön, eller gröna toner

Nu när smaragdgrönt har anammats av nästan alla de mest kända märkena behöver du inte leta upp farmors smaragdarmband för att få en känsla för den här nyansen. Du kan helt enkelt prova en smaragdgrön tärnklänning själv!

2. Hög slits

Det fanns en tid när hög slits bara ansågs lämpligt för den traditionella kinesiska klänningen cheongsam, men årets mest moderiktiga brudtärneklänningar är skurna med hög slits. Ett litet tips för alla som föredrar tärnklänningar med hög slits: de fungerar bäst i enfärgat och för glansiga tyger, som ger en känsla av lågmäld elegans.

3. En axel bar eller spetsklädd urringning

Asymmetriska och spetsklädda halsringningar är två favoritstilar för 2013. Och om brudtärneklänningar med asymmetrisk halsringning är väldigt feminina ger spetsklädda ringningar definitivt ett elegant intryck. Eftersom de här två ringningarna är moderna både för bröllopsklänningar och tärnklänningar år är det en trevlig idé att välja både bröllopsklänningen och tärnornas klänningar i samma stil.

Bland alla de internetbutiker som säljer klänningar för brudtärnor sticker JJ's House ut med sin brudtärneklänningskollektion för 2013 där man lyckats införliva alla de modedetaljer som beskrivs ovan.

JJ's House är särskilt stolta över sin kompletta tjänst för personlig anpassning. Dock är det fortfarande så att våra kunder kan välja att sy upp vilken klänning som helst i smaragdgrönt och garanterat vara helt trendriktiga på bröllopsfesten. Klänningar med bara ett axelband eller spetsförsedd halsringning finns också i sortimentet.

"Charmigt men inte överväldigande är vad som gäller för årets brudtärneklänningar", sa Jennifer Nicole, VD på JJ's House. "Vi kommer att erbjuda de finaste brudtärneklänningarna, precis som vi gör när det gäller brudklänningar och balklänningar."

Nyinkomna brudtärneklänningar är nu nedsatta med upp till 60 procent. JJ's House erbjuder dessutom även bröllopsklänningar, festklänningar, balklänningar och cocktailklänningar. För mer information, besök JJsHouse.com.

SOURCE JJ's HouseRELATED LINKS

http://www.jjshouse.com/Bridesmaid-Dresses-c7


http://www.jjshouse.com/Wedding-Dresses-c2


http://www.jjshouse.com