Aleris van plan om contante kortingsprogramma's voor klanten van het Europese Rolled Products te evalueren

Apr 07, 2014, 13:26 ET from Aleris

ZÜRICH, 7 april 2014 /PRNewswire/ -- Aleris heeft de klanten van het Europese Rolled Products op de hoogte gesteld dat het bedrijf voornemens is alle contante kortingsafspraken te beoordelen, zodat kan worden nagegaan of deze aansluiten op het huidige economische klimaat. Het oorspronkelijke doel van de kortingen was om klanten meer flexibiliteit te bieden, aangezien ze geconfronteerd werden met hoge rentetarieven en beperkt krediet.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140115/CL46886LOGO

"Aleris is de afspraken voor contante kortingen nagekomen in Europa, ondanks de veranderende economische omstandigheden, waaronder lagere rentetarieven," aldus Ingrid Joerg, senior vicepresident, algemeen directeur van Aleris Global Markets en Rolled Products in Europa. "Deze overeenkomsten moeten echter opnieuw worden afgestemd op de actuele zakelijke omstandigheden en vereisten van markten."

Vertegenwoordigers van Aleris' team voor Rolled Products in Europa zijn begonnen met het benaderen van klanten, zodat alle programma's met contante kortingen kunnen worden besproken.

Over Aleris

Aleris is een particulier, wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van aluminium wals- en extrusieproducten, aluminium recycling en allooiproductie op specificatiebasis. Aleris, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Cleveland, Ohio, beschikt over meer dan 40 productiefaciliteiten in Noord-Amerika, Europa en Azië. Ga voor meer informatie naar www.aleris.com. 

SOURCE AlerisRELATED LINKS

http://www.aleris.com