Case-Mate introducerar nya modeskal för iPhone 5

Sep 18, 2012, 10:14 ET from Case-Mate

ATLANTA, 18 september, 2012 /PRNewswire/ -- Case-Mate®, det internationella designföretaget som är känt för att skapa nytänkande och vågade tillbehör som skyddar, stylar och förbättrar mobiltekniken, har släppt sin hittills mest spännande samling av skal för nya iPhone 5. Dessa nya skal är gjorda i lyxiga upphöjda material med fräsch innovativ design och revolutionerande skydd och funktionalitet.

(Foto: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120917/NY75305)

(Logotyp: http://photos.prnewswire.com/prnh/20110112/NY28848LOGO)

Case-Mates nya design för iPhone 5-kollektionen är starkt påverkad av den ökande hyperkulturella trenden med tryck som blandar olika stilar från olika kulturer runt hela världen. "På Case-Mate har vi ett mångskiftande team av ingenjörer och modedesigners som arbetar med konstnärer och företag runt om i världen för att designa produkter som är lika unika och snygga som de är innovativa och skyddande", säger Case-Mates VD och grundare Shashi Reddy. "Produkterna som vi har utformat för iPhone 5 är utan tvekan de mest fashionabla och skyddande skal vi någonsin har släppt."

Case-Mate lanserade också nyligen sin reklamkampanj "Right Case. Right Occasion." med kändistrendsättarna Selena Gomez, Common och Fergie. Dessa modeikoner går i spetsen för det växande antalet ägare av millenialmobiler som är anslutna till sociala nätverk och som söker efter skal som uttrycker deras speciella och alltid föränderliga känsla för stil på jobbet, på fritiden och när de går ut på kvällen

WORK SMART - Case-Mates nya skal för iPhone 5 när du vill ge ett proffsigt och sofistikerat modeintryck.

  • Artistry Collection, $ 50Introducerar ett snyggt sortiment i sofistikerade material som ställs mot naturmaterial - trä, snäckor och läder - med smidda metalldelar. Insidans mönstrade inlägg ger ökat skydd och en känsla av finish, medan en kraftig tvådelad konstruktion skyddar enhetens fram- och baksida. Artistry Woods, det första skalsortimentet i Artistry Collection, finns i exotisk svärtad ask, rosenträ eller zebraträ och accentueras av ett stiligt, borstat aluminiuminlägg. Artistry Woods kommer endast att säljas i den amerikanska detaljhandeln på Best Buy och hos andra återförsäljare av mobiler runt om i världen.

För andra Case-Mate-produkter för iPhone 5 som uppfyller det växande intresset för yrkes- och på-arbetet-garderober, har en formuppfräschning gjorts av de tidigare kollektionerna Signature, Brushed Aluminium, Tortoiseshell, Barely There och rPET.

PLAY HARD - Nya Case-Mate produkter som både skyddar och ger din på-språng-livsstil en touch av funktionsklädesinspirerad design

  • Tough Xtreme, $ 50: En mjuk-hård-mjuk-konstruktion i tre lager ger exceptionell stöttålighet med skydd i militärklass (MIL-SPEC-certifierad). En innovativ framsida med snap-on-skärmskydd skyddar skärmen samtidigt som den ger hög kapacitans. Högt skydd kompromissar inte med stilen - levande struktur och färger, mjuka konturer och intrikata designdetaljer kombineras i det här slitstarka skalet. Finns i svart/mörkgrå, läppstiftsrosa/eldsröd, smaragdgrön/chartreusegrön, marinblå/vinterblå och militärgrön/orange.
  • Tough, $ 40: Denna nya tvådelade konstruktion har ett hårt yttre och en mjuk insida och är därför otroligt bra på att dämpa stötar. Insidans mönster ger ökat skydd och ett mer bearbetat utseende. Finns i svart/svart, marinblå/titangrå, violettlila/poolblå, smaragdgrön/chartreusegrön och läppstiftsrosa/eldröd. 

Som de modeaccessoarer till funktionskläder de är kommer Case-Mate också att uppdatera färgalternativen för tidigare POP! Kollektion, inklusive POP! ID och POP! med stativ och ny formdesign för att passa den nya iPhone 5. 

STAND OUT - Nydesignade Case-Mate-produkter som hjälper dig att se så snygg ut som möjligt under en natt på stan

  • NYA designertyck, $ 35 - $ 40Förutom nya färgstarka tryck från nuvarande designmedarbetarna Jessica Swift, iomoi och Clairebella, har Case-Mate lagt till ett sortiment av originell, hyperkulturellinspirerad design. Tryckkollektionen för den nya iPhone 5 innehåller säsongens hetaste trender - paisley, tweed och rutigt, zick-zack och romber, tryck med text, geometriska herrmönster och skotskrutigt.
  • Glam, $ 40Den alldeles nykonstruerade tvådelade designen skyddar din iPhone 5, och har ett glittertäcktt inlägg, är tunn med ett mjukt innerfodral som ger skydd och hantverkskänsla. Den högglansiga stilen kombinerar en riktig inne-look med ett uppseendeväckande skal som bara väntar på en kväll på stan. Finns i läppstiftsrosa, silver, violettlila, champagneguld, eldrött, och marinblått.
  • Madison, $ 70Madison har återvänt med en handgjord, högkvalitativ look och känsla - det här skalet har Swarovskikristaller, premium quiltat skinn och en insida i borstad mikrofiber. Finns i svart.
  • Creatures, $ 30: Ny rolig och flörtig skaldesign med Case-Mate Creatures-familj! Dessa skal har silkonstruktur som ger ett fast grepp och en innovativ platt design. Finns i nya Peacock, Bubbles (apa), Xing (panda), Waddler (pingvin), Pinky (flamingo), Grizzly (björn), Tigris (tiger), Ellie (elefant,) och Leafy (giraff.) 
  • Personligt fodral $ 40: Skapa ditt eget skal för din nya iPhone 5. Case-Mates prisbelönta online skalanpassningsverktyg har uppdaterats så att användarna kan designa skal för iPhone 5 med personliga bilder, logotyper, maskotar och andra bilder.

Case-Mate har också uppdaterat design och färger för flera av de populära tidigare skalen så att den som gillar snabba stilbyten kan matcha med iPhone 5 inklusive Kayla Clutch och Colorways.

Pris och tillgänglighet 
Case-Mates nya kollektion av mobil och -handdatortillbehör för iPhone 5 finns i priser från $ 30 till $ 300. Samtliga skal kommer att finnas tillgängliga i iPhone 5-släppet den 21 september, och många finns att köpa nu på www.case-mate.com.

Om Case-Mate 
Case-Mate är ledande inom design av riktigt vågade tillbehör för mobilteknik och handdatorer. Sedan 2006 har företaget hjälpt konsumenterna att uttrycka sin egen stil med produkter som skyddar, pryder och förbättra deras mobiler. Genom att arbeta med toppdesigners från hela världen och använda banbrytande material har Case-Mates team av hängivna tekniker och designers skapat en stor uppsättning av mobil-och handdatorskal för alla stilar och varje tillfälle. För mer information, besök http://www.case-mate.com.

Följ oss på Twitter på @ casemate och Gilla oss på Facebook på facebook.com / casemate.

SOURCE Case-MateRELATED LINKS

http://www.case-mate.com