IBS förstärker sin ledningsgrupp med fyra nya direktörer

Jul 31, 2013, 16:49 ET from International Business Systems

-- Branscherfarenhet viktigast  vid nyrekrytering

SOLNA, Sverige, 31 juli 2013 /PRNewswire/ -- International Business Systems (IBS), en världsledande leverantör av integrerade affärssystem och lösningar för företag i distributionskedjan, annonserade idag att man har utökat sin ledningsgrupp med fyra nya medlemmar i och med att Mohit Paul har anställts som vice direktör för EMA försäljning, Laura Fese som chefsjurist, Tim Conroy som VD för Nord- och Sydamerika och Susie Andrews som vice VD för den globala personaladministrationen.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130731/CL46315LOGO )

"Vår ledningsgrupp har stärkts påtagligt som resultat av den stora erfarenhet och kunskap om leverantörskedjan och distribution som dessa individer tillför vår organisation", sa Doug Braun, IBS VD. "Deras insikter och ledarskap kommer att hjälpa våra kunder att nå nya höjder vad gäller lönsamhet, konkurrenskraft och nöjda kunder."

Susie Andrews arbetade som personaldirektör på EMEA:s personalavdelning innan hon började på IBS. Dessförinnan har hon haft chefs- och rådgivande befattningar inom personaladministration på Microsoft, Seagram Distillers/Universal Studios Theme Parks och Commercial Union (numera Aviva). Hon har en universitetsexamen i psykologi från Manchester Metropolitan University.

Tim Conroy var tidigare VD för Intrepa (Manhattan Associates) och operativ chef på FiveCubits. Han tillför mer än 30 års erfarenhet av försäljning av mjukvara för leverantörskedjan och mjukvara för integrerade affärssystem till ledningsgruppen.

Laura Fese har arbetat som vice VD/chefsjurist och bolagsrättsligt ansvarig för RedPrairie Corporation (numera JDA Software Group) innan hon kom till IBS. Hon har en juris doktor examen från John Marshall Law School i Chicago, Illinois och en universitetsexamen från Illinois State University.

Mohit Paul kommer till IBS från högre försäljningsbefattningar på Infor, JDA, SAP och Aldata. Han tog sin universitetsexamen i affärssystem på Leeds universitet.

Om IBS

International Business Systems (IBS) är en världsledande leverantör av integrerade affärssystem och lösningar för företag i distributionskedjan.  I över 35 år har vi hjälpt kunder som Galexis, Sigma, Rexel, Maxell, GE Lighting, Marangoni, WorldPac, MacFarlane Group, Scholastic Editions, Fidelitone, Totes Isotoner, Volvo, Goodyear, Skil, Oriola, Inotech och många fler att strömlinjeforma, automatisera och accelerera sina distributionsnätverksprocesser för att öka sin lönsamhet och effektivitet.

För ytterligare information, besök www.ibs.net.

SOURCE International Business SystemsRELATED LINKS

http://www.ibs.net