JJsHouse.comin iltapukuja myydään tiheään tahtiin

Mar 28, 2013, 00:33 ET from JJ's House

HONG KONG, 28. maaliskuuta 2013 /PRNewswire/ -- Uusin valikoima upeita, edullisia iltapukuja suorastaan viedään käsistä muodin johtavassa verkkomyyntiliike JJ's Housessa, kun tuhannet tytöt saavat mahdollisuuden toteuttaa unelmansa täydellisestä iltapuvusta.

Verkkomyynnin ammattilaisen uusimman muotimalliston upeiden iltapukujen mahtavat alennukset merkitsevät, että saatavissa on lukuisia pukuja jopa alle 100 dollarin hintaan ja jokainen tyttö saa mahdollisuuden tuntea itsensä prinsessaksi ikimuistoisessa juhlassaan.

"Sinun tyylisi, meidän intohimomme" mottonsa mukaisesti JJ's House keskittyy täysin asiakkaaseensa tarjoamalla sekä ensiluokkaista laatua lyömättömään hintaan että parasta henkilökohtaista palvelua.

Laaja valikoima ainutlaatuisia, erikoissuunniteltuja iltapukuja on räätälöity huolellisesti sulautumaan käyttäjän vartaloon ja korostamaan vartalon muotoja. Näin jokainen nuori nainen voi tuntea itsensä tanssiaisten kaunottareksi tärkeänä iltanaan.

Pehmeät, vartalonmyötäiset sifonkiset puvut, täyspitkät tanssiaismekot, klassinen prinsessatyyli sekä rohkeammat valinnat niille, jotka haluavat jotakin hiukan uskaliaampaa – JJ's Housella suunnitellaan iltapukuja jokaiseen tyyliin ja jokaiselle vartalotyypille.

Iltapukuvalikoimassa on 28 eri väriä rohkeasta pinkistä hillittyyn laivastonsiniseen. Mestariräätälit ovat suunnitelleet, mallintaneet ja ommelleet kaikki puvut Kiinassa.

JJ's Housen asiantuntevat räätälit käyttävät ainoastaan parhaita raaka-aineita, kuten silkkiä, taftia, pitsiä, tylliä ja sifonkia. Henkilökohtaisen räätälöinnin ansiosta jokainen puku on istuva ja näyttää täysin virheettömältä ja myös isoja kokoja on saatavilla.

Edulliset hinnat alkaen 96,99 USA:n dollarista, jopa 75 prosentin alennukset ja JJ's Housen iltapuvut yhdistettyinä johtavan kiinalaisen jälleenmyyjän laajaan kokoelmaan, joka sisältää naisten juhlapukineita kaikkiin tilaisuuksiin, kauniita, edullisia morsiuspuvut, iltapukuja, cocktail-mekkoja, lomamekkoja, kenkiä ja asusteita, tekevät JJ's Housesta tyylikkään naisen suosikin.

JJ's House on ylpeä voidessaan tarjota alansa parasta palvelua, johon sisältyvät myyntiedustajien reaaliaikainen verkkoviestintäpalvelu sekä myynninjälkeinen asiakaspalvelu.

Vuonna 2007 perustettu kansainvälinen verkkomyymälä JJ's House on varautunut yli 7 000 puvun kokoelmallaan lisääntyvään kysyntään eri puolilta maailmaa olevien asiakkaiden etsiessä räätälöityjä asuja, jotka sopivat täydellisesti juuri heidän erikoistilaisuuksiinsa.

Lisätietoja tuotteista ja hinnoista sivustolla JJsHouse.com.

SOURCE JJ's HouseRELATED LINKS

http://www.jjshouse.com/fi


http://www.jjshouse.com/fi/Iltapuvut-c17


http://www.jjshouse.com/fi/Morsiuspuvut-c2


http://www.jjshouse.com/fi/Tanssiaismekot-c18


http://www.jjshouse.com