Kerrisdale Capital Udmelder Op følgende Konference Opkald for at Diskutere Kort Tese på Bavarian Nordic A/S

Aug 12, 2015, 02:30 ET from Kerrisdale Capital Management, LLC

NEW YORK, 12. August 2015 /PRNewswire/ -- Kerrisdale Capital, en privat investerings manager, vil være vært ved et op følgende konference opkald på tirsdag, 18. August, 11:00 EDT / 17:00 CEST, for at diskutere deres analyse af Bavarian Nordic A/S, hvis prostata cancer behandlings kandidat, Prostvac-VF, Kerrisdale tror er ikke effektiv. Talerne vil gennemgå det tilgængelige kliniske data på Prostvac, og den modkæmpende prostata-cancer vacciner fra de sidste 15 år. De vil også diskutere de seneste udviklinger som har effekt på de kommercielle aspekter af Bavarian Nordic's Ebola og kopper vacciner.

For at deltage i konference opkaldet, ring venligst til 855-780-5918 (United States), 224-633-1732  (international), eller 80-88-42-84 (Denmark) og referer til adgangskoden 11867223.

En genindspilning af opkaldet vil være tilgængeligt på http://kerr.co/aug18bava efter 14:00 EDT / 20:00 CEST. For at få adgang til Kerrisdales tidligere opkald angående Bavarian Nordic, besøg venligst http://kerr.co/aug3bava. For at vise Kerrisdales rapport på Bavarian Nordic, besøg venligst http://kerr.co/bava.

Om Kerrisdale Capital

Kerrisdale Capital Management, LLC, er et fundamentalt-orienteret investerings manager som fokuserer på et lang tids værdi investering og event-drevet specielle situationer. Kerrisdale har $330 millioner aktiver i bestyrelsen og er baseret i New York City.

Kontakt
Agnes Cao
Kerrisdale Capital
acao@kerrisdalecap.com
212-257-4385

SOURCE Kerrisdale Capital Management, LLC