Kings samarbete med Happy Socks gers Candy Crush Saga-fans chansen att verkligen visa framfötterna

Jun 27, 2013, 09:06 ET from King

SAN FRANCISCO och STOCKHOLM, 27 juni 2013 /PRNewswire/ -- King, världens främsta spelföretag för minispel som fungerar med flera olika elektronikplattformar, annonserade idag att man har undertecknat sitt första licensavtal och marknadsföringsöverenskommelse med det framstående sockdesignerföretaget, Happy Socks.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130411/SF92377LOGO )

Som en del av denna globala överenskommelse har Happy Socks och King tillsammans designat två snygga sockar, båda med inspiration från Kings otroligt populära spel Candy Crush Saga. En design är baserad på den chokladfärgade Color Bomb och den andra ser ut som Striped Candy, den bonusenergi som spelare får när de lyckas kombinera fyra godsaker i en rad. De här specialtillverkade Candy Crush Saga-sockarna kan idag endast förbeställas på Happy Socks hemsida (www.happysocks.com/candycrush) till en kostnad av 12 dollar (8 Euro), och finns i universella storlekar för både män och kvinnor.

"Candy Crush Saga har blivit inget mindre än ett världsomspännande fenomen – ett spel som människor kan spela och ha roligt med varsomhelst, närsomhelst. Med tanke på detta är det väldigt passande att det första licensavtalet är med just Happy Socks, vilket ger alla de som älskar det skojiga Candy Crush Saga möjlighet att njuta av det bokstavligt talat ända ut i tåspetsarna," sa Riccardo Zacconi, Kings VD och en av grundarna.

"Vi är jätteglada att få arbeta med skaparna av det fantastiskt populära spelet Candy Crush Saga i samband med dessa specialdesignade sockar av hög kvalitet. Sockarna kommer att vara särskilt utformade, inte bara ha ett märke, och kommer att vara av den höga kvalitet som både King och Happy Socks är kända för att erbjuda", sa Mikael Söderlindh, VD för Happy Socks.

Candy Crush Saga är den mest populära av alla appar på Facebook, med över 15 miljoner spelare om dagen och en av de populäraste titlarna på mobiltelefoner (för både android och iOS) i många länder, med över 600 miljon spelomgångar per dag bara på mobiler. För att spela direkt, medan du väntar på att dina nya sockar ska levereras, besök http://www.candycrushsaga.com/

Om King:
King är världsledande på minispel som fungerar med flera olika elektronikplattformar, med över 26 miljarder spelomgångar per månad över hela världen. King erbjuder 150 exklusiva spel på 14 språk via mobiltelefoner, Facebook och hemsidan www.king.com. Företaget har kontor i London, Stockholm, Barcelona, Bucharest, Hamburg, Malta, Malmö och San Francisco. För ytterligare information, besök http://about.king.com.

© 2013 King.com Ltd. Med ensamrätt. Candy Crush Saga är ett varumärke som tillhör King.com Ltd. Alla andra namn är varumärken som tillhör sina respektive företag.

Om Happy Socks:
Det började under den molntäckta aprilhimlen av ännu en försenad svensk vår år 2008. Två vänner hade en vision: en vision att sprida glädje genom att förvandla en nödvändig vardagsprodukt till ett färgstarkt designföremål med en rigid standard av utmärkt kvalitet, hantverk och kreativitet. Detta är ett koncept som formats till perfektion av Happy Socks kreativa team. Idag säljs Happy Socks i över 70 länder och i alla världsdelar. www.happysocks.com

Mediakontakter:

För King:
Paul Brady
Consort Partners
king@consortpartners.com
Tel: +1-646-491-2777

För Happy Socks:
press@happysocks.com

SOURCE KingRELATED LINKS

http://www.king.com


http://www.happysocks.com