Lanseringen av rabattportalen Rabattkalas.se gör det möjligt för konsumenter att handla billigare inom E-handeln

May 08, 2013, 02:05 ET from Mein Gutscheincode GmbH

BERLIN, May 8, 2013 /PRNewswire/ --

Det tyska företaget Mein Gutscheincode GmbH expanderar verksamheten till Sverige i syfte att hjälpa svenska konsumenter till smartare köp online.

E-handeln har aldrig varit lika slagkraftig som den är idag. Denna utveckling kan svenska folket bekräfta i samband med att svenskar i allt högre utsträckning vänder sig till webben för konsumtion inom alltifrån mode till elektronik. E-handeln är ett lyckat exempel på kostnadseffektivitet i vilket rabattportalen Rabattkalas.se ( http://www.rabattkalas.se ) vill kunna garantera ytterligare kostnadseffektivitet i form av billigare köp för webbens alla konsumenter.

- Hela arbetslaget är upprymda över lanseringen i Sverige. Vi ser fram emot att kunna erbjuda svenska konsumenter riktigt schyssta rabattkoder hos deras favoritbutiker på nätet. Vi ser till att uppdatera sidan kontinuerligt, vi lägger till de nyaste webbbutikerna och tillgängliggör de allra senaste rabattkoderna för webbens alla konsumenter, kommenterar Henning Kruthaup, grundare och VD för Mein Gutscheincode GmbH.

Idag lanseras Rabattkalas.se i Sverige varpå företaget i samma stund vill bjuda in återförsäljare inom den svenska marknaden till framtida samarbeten i syfte att göra det möjligt för konsumenter att shoppa mer för mindre. Konsumenter kan enkelt dra nytta av en rabattkod hos en av deras favoritbutiker. Börja med att söka efter en rabattkod och avsluta med att lösa in den i kassan, så enkelt är det! Räknat i procent kan slutkonsumenten som använder rabattkoder göra en dubbelsiffrig besparing av den totala summan av köpet online.

Redan i detta skede kan Rabattkalas.se erbjuda hundratals rabattkoder giltiga för svenska webbutiker såsom CDON, Zalando och Tailor Store. Rabatt-portalen uppdateras dagligen med nya butiker på webben och med de allra senaste rabattkoderna.

Rabattkalas.se är helt fri från kostnad och kräver inte någon registrering av sina användare.

Med rötterna i Tyskland grundades företaget år 2010 av Henning Kruthaup. Sedan dess har VD:n tillsammans med sitt team hunnit lansera den tyska portalen där tyska e-konsumenter använder rabattkoder hos över 2.850 webbutiker. På en universell skala gör Mein Gutscheincode besparingar möjliga för uppkopplade konsumenter. Utöver verksamheten riktad till svenska och tyska konsumenter, tillhandahåller Mein Gutscheincode rabattkoder i Frankrike, Spanien, Italien, Polen och Indien i vilket respekrive land har sin egen rabatt-portal.

Ett stigande antal konsumenter som använder rabattportalerna till vardags blir fler för var dag och sparar pengar vid köp online.

Om Mein Gutscheincode GmbH :

Mein Gutscheincode GmbH är ett internet-baserat företag som växer för var dag och som på en universell skala gör rabattkoder tillgängliga för konsumenter.

I Sverige drivs Mein Gutscheincodes rabattportal under namnet Rabattkalas.se (

http://www.rabattkalas.se ). I övriga Europa drivs företaget under namnen (http://www.meingutscheincode.de ) i Tyskland, Reduc.fr i Frankrike (http://www.reduc.fr ), Signor Sconto i Italien (http://www.signorsconto.it ), Moje Kupony i Polen (http://www.mojekupony.pl ) och Coupon Hero ( http://www.couponhero.in ) i Indien.

Konsumenter har tillgång till de olika ländernas portaler och därigenom rabattkoder. Rabattkoder gör reducerade köp hos E-handelns ledande återförsäljare möjliga. Rabattkalas.se är helt fri från kostnad och kräver inte någon registrering av sina användare.

Mein Gutscheincode GmbH grundades år 2010 av Henning Kruthaup. Företaget har sitt säte i Berlin, Tyskland.

Kontakt:
Mein Gutscheincode GmbH
Zionskirchstraße 73A
10119 Berlin
Tyskland
E-Post: info@rabattkalas.se
Internet: http://www.rabattkalas.se

SOURCE Mein Gutscheincode GmbH