Meer betalingsmogelijkheden voor ondernemers in Europa

Feb 21, 2013, 05:15 ET from SumUp

AMSTERDAM, February 21, 2013 /PRNewswire/ --SumUp biedt meer mogelijkheden voor smartphone betalingen met American Express

SumUp, het bedrijf dat ondernemers in staat stelt om kaartbetalingen uit te voeren met hun smartphones, heeft een overeenkomst gesloten met American Express. Deze houdt in dat binnenkort American Express kaartbetalingen via SumUp verwerkt worden in alle regio's waar SumUp actief is. Door deze overeenkomst kunnen internationaal opererende ondernemers binnenkort betalingen accepteren van American Express Cardmembers.

In december 2012 breidde SumUp haar diensten aan ondernemers uit, waardoor zij nu actief zijn in tien Europese landen. De mogelijkheid voor SumUp om American Express betalingen te verwerken leidt ertoe dat zij meer types betaalkaarten, in meer regio's accepteren ten opzichte van andere mobiele Point-Of-Sale leveranciers. Binnenkort zal elk klein- en middenbedrijf, met behulp van SumUp, in staat zijn om kaartbetalingen te accepteren van de klanten van alle grote credit card organisaties. Ook de kosten zijn aantrekkelijk voor de ondernemer, omdat deze niet alleen betaalbaar zijn maar ook transparant en zonder maandelijkse kosten.

Daniel Klein, CEO van SumUp, verklaarde: ''Het is zeer frustrerend voor een ondernemer in de huidige economie wanneer zij omzet mislopen omdat zij de betaalkaart die de klant wil gebruiken niet kunnen accepteren. De persoon die nog meer gefrustreerd is, is de klant zelf, aangezien deze met lege handen naar huis gaat. Daarom zijn wij verheugd dat wij nu ook American Express transacties kunnen verwerken en dat onze ondernemers toegang hebben tot de loyale en kapitaalkrachtige relaties van American Express.'’

Over Sumup

SumUp biedt elektronische betaaloplossingen voor het midden- en kleinbedrijf om op een veilige manier kaartbetalingen aan te nemen, zelfs onderweg.

Een gratis, draagbare card reader en een app beschikbaar op de iPhone, iPad en Android maken het voor ondernemers, eenmanszaken, taxichauffeurs, cafés, restaurants en winkels mogelijk om op ieder moment en op elke locatie kaartbetalingen aan te nemen.

SumUp rekent slechts een vergoeding van 2,75% per transactie die gemaakt is met behulp van de SumUp card reader, wat betekent dat bedrijven zich niet langer zorgen hoeven te maken over extra kosten, dure terminals of hoge maandelijkse kosten. SumUp werkt conform de regelgeving van Europay, Mastercard en Visa (EMV) en is PCI-DSS gecertificeerd. Dit betekent dat alle betalingen worden verwerkt in overeenstemming met de hoogste veiligheidsnormen.

Het bedrijf werd opgericht in 2011 en heeft ondertussen al meer dan 140 medewerkers met met vestigingen in Berlijn, Londen, Dublin, Madrid, Milaan en Amsterdam. SumUp is beschikbaar in de volgende landen: Engeland, Duitsland, Ierland, Oostenrijk, Nederland, Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal en België.

Website: http://www.sumup.nl

Media contact: pers@sumup.nl, +31(0)20-491-9466

SOURCE SumUp