Ruukki Pural farm. Farvebelagte stål til tag- og facader forlænger landbrugsbygningers levetid

Aug 14, 2013, 03:00 ET from Ruukki

HELSINKI, August 14, 2013 /PRNewswire/ --

Ruukki lancerer en ny polyurethan baseret Ruukki Pural farvebelagt stålplade, der er udviklet til stalde og landbrugsbygninger, hvor modstand over for tærring og kemikalier er påkrævet. Ruukki Pural Farm er velegnet til krævende landbrugsmiljøer, og er mere end 50 % tykkere samt har bedre slidstyrke end almindelige polyesterbelægninger, der traditionelt anvendes til stalde og landbrugsbygninger.

     (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120515/531553 )

     (Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130814/634097 )

"Polyurethan egenskaberne samt den kraftige belægning resulterer i den længste levetid for stalde og landbrugsbygningerne. Pural-farvebelagte stål reducerer vedligeholdelsesbehovet og de samlede omkostningerne. Belægningen er særdeles modstands dygtig overfor dampe og kemikalier og er desuden nem at rengøre," siger Jan Meier, der er Salgsdirektør hos Ruukki.

Pural Farm til landbruget er ideel til facader, vægge, lofter og tag i landbrugsbygninger som kostalde, hønsehuse, svinestalde og lagerbygninger. Pural Farm er en fremragende belægning til sandwich-paneler til isolerede stalde og bygninger. Pural Farm leveres også som dobbeltsidet belægning til tag og facadeplader, der anvendes til ikke isolerede bygninger.

For flere oplysninger kontakt:
Jan Meier, Sales Director, Ruukki Metals,
Tlf.: +45-40-38-20-73

SOURCE Ruukki