TARGET Australia hanterar produktinformation med Stibo Systems

Sep 30, 2011, 02:00 ET from Stibo Systems

SINGAPORE and ATLANTA, September 30, 2011 /PRNewswire/ --

Återförsäljare utnyttjar STEP - skapar pålitlig information i flera kanaler och stöttar affärsprocesser

Stibo Systems, den oberoende marknadsledaren inom hantering av masterdata (master data management, MDM) och den högst rankade leverantören av produktinformationshantering (PIM, product information management) tillkännagav idag att Target Australia Pty Ltd har rullat ut mjukvarulösningen STEP för att skapa och hantera produktinformation som ett stöd i arbetet med planering av kampanjer och annonsering.  Sedan STEP började utnyttjas som central lagringsplats för företagets produktinformation har Target Australia optimerat kritiska affärsprocesser och planerar kampanjer och produktion på ett betydligt effektivare sätt.

Target Australia är en av Australiens största återförsäljare. För att konsekvent förbättra marknadsföringen insåg företaget att produktinformationen först behövde presenteras på ett gemensamt sätt i fler än 290 butiker och kanaler. Med STEP kan Target hantera produktinformation och digitala resurser på ett ännu bättre sätt. Det gör att produktinformationen för högre kvalité och blir mer konsekvent, samtidigt som processerna för kampanjplanering och annonsering optimeras.  Dessutom kan inköpare, marknadsförare och produktionsdesignstudion samla, hantera, publicera och dela produktinformation mer effektivt.

"Stibos STEP har bidragit till att hjälpa oss få en noggrann, konsekvent och pålitlig visning av produktdata.Det hjälper oss att nå våra mål vad gäller verksamhetsförbättring och att marknadsföra våra produkter för kunderna med en högre kvalité", säger Murray Chenery, verkställande marknadschef på Target Australia.  "Med STEP optimerar vi enkelt vår verksamhet och levererat ett övertygande och konsekvent marknadsmeddelande till de som handlar hos oss".

"Dagens handlare möter ökad konkurrens till följd av mer varierande försäljningskanaler och fler produktalternativ", säger Chris Sharrock, VD för Stibo Systems Asia Pacific.  "För att lyckas i en sådan miljö krävs tydlig och löpande insikt i kundernas krav.  Vi på Stibo gläder oss över att kunna hjälpa Target få snabb och noggrann åtkomst till produktinformation, så att företaget bättre kan skapa och hantera kampanjer".

Om Target Australia

Target Australia är en ledande återförsäljare i Australien med en årlig omsättning på mer än 3,8 miljarder dollar och fler än 290 butiker i hela landet. Target Australia riktar sig till stilmedvetna kunder som vill ha prisvärda produkter av hög kvalitet. Kärnan i produktutbudet utgörs av damkläder, underkläder, herrkläder, kläder för barn och spädbarn, accessoarer och skor, hemtextilier, elektriska apparater, leksaker och andra produkter utan särskild kategorisering.  

Om Stibo Systems
Stibo Systems levererar företagsövergripande mjukvarulösningar som hjälper till att samla, hantera och dela produktinformation i hela informationskedjan. Med STEP-plattformen skapas en enda källa av betrodd information genom eliminering av dubblettlagringsplatser, som omvandlar avdelningsspecifika data till en strategisk tillgång. Flera av världens ledande tjänsteleverantörer, återförsäljare, distributörer och tillverkare har implementerat STEP. Stibo Systems har verksamhet i hela världen och ingår i den privatägda företagsgruppen Stibo A/S. Mer information finns på http://www.stibosystems.com/se.

Presskontakt:
Anne-Marie Gebbink
T +45-89-39-11-54
amge@stibo.com
http://www.stibosystems.com/se


SOURCE Stibo Systems