Aegate släpper sin Key Solution-rapport - en rapport som alla i branschen bör läsa

Jul 24, 2015, 10:03 ET from Aegate

MELBOURN, England, July 24, 2015 /PRNewswire/ --

Aegate släppte i dag 2015 års lösningsrapport för att informera alla i branschen om tillståndet för tjänster för autentisering/verifiering av läkemedel i Europa. Aegates erfarenhet och meriter sätter standarden för Good Authentication Practice, och drar nytta av det bästa från företagets erfarenheter och goda resultat inom området. Som marknadsledare i branschen driver Aegate ett mycket säkert realtidssystem för att verifiera läkemedels äkthet. Aegate har över 20 000 aktiva expedieringsställen och rullar snabbt ut via europeiska kontor och över 72 Ecosystem-partners. Otaliga läkemedelsföretag värdesätter Aegate och väljer att arbeta med dem.


     (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150610/748687 )

Om Aegate   

Med en dokumenterad historia av ca 3,3 miljarder skannade läkemedel hittills och i genomsnitt 200 000 transaktioner per timme på över 20 000 expedieringsställen är Aegate den främsta aktiva marknadsledaren inom läkemedelsverifiering. Aegates tjänster Reach, Assure och Protect uppfyller alla berörda parters behov. Aegate är ett europeiskt företag med kontor över hela Europa och internationellt stöd från både tillverkare och apotekare. Vårt uppdrag är att skydda patienter från läkemedel som löpt ut samt förfalskade och återkallade läkemedel.

Vi driver ett mycket säkert realtidssystem för att verifiera läkemedels äkthet. Detta fungerar sömlöst från tillverkare till apotek och uppfyller till fullo kraven i EU:s lagstiftning för förfalskade läkemedel. Aegates nätverk stöder också meddelandetjänster som ger apotekare ytterligare information vid tidpunkten för expediering, såsom råd kring regler eller läkemedelssäkerhet samt patientutbildning eller information om att följa läkemedelsföreskrifter.

För mer information om Aegate, besök http://www.aegate.com

Ladda ner rapporten nu.

Kontaktuppgifter för press:  

Sean O'Connell
Head of Marketing & Communications
marketing@aegate.com
Telefon: +44(0)1763-268-160
Webbplats: http://www.aegate.com

 

SOURCE Aegate