Air China erbjuder incheckning till slutdestinationen för resor Beijing-Sverige

Aug 27, 2012, 10:08 ET from Air China

BEIJING, 27 augusti 2012 /PRNewswire/ -- Air China och det svenska Tullverket skrev nyligen under ett avtal om att flygbolaget från den 1 september kommer att börja erbjuda incheckning av bagage ända fram till slutdestinationen för passagerare som behöver byta plan på flygplatsen i Stockholm för att nå andra svenska orter.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20080625/CNW017LOGO)

Denna service kommer att göra det möjligt för passagerare som flyger med Air China från Beijing till Stockholm och behöver ta ett anslutningsflyg till någon annan svensk stad från Stockholmsflygplatsen att checka in sitt bagage i Beijing för transport hela vägen till slutdestinationen i Sverige. På flygplatsen i Stockholms behöver passagerarna bara gå igenom de vanliga rutinerna för inresa, tull och karantän, och när de har passerat säkerhetskontrollen kan de direkt gå ombord på sitt inrikesplan och fortsätta resan. Detta gör att de slipper besväret med att behöva hämta sitt bagage på flygplatsen i Stockholm och checka in det igen.

Den nya tjänsten kommer att kraftigt  minska den tid det tar för passagerare att byta plan och göra det trevligare att resa. Air China kommer att fortsätta att förbättra sin service vid mellanlandningar i enlighet med kraven från den svenska tullmyndigheten.

Air China är Kinas enda nationella flygbolag och medlem av Star Alliance. Förutom kommersiell flygtrafik erbjuder bolaget även särskilda flygresor för landets ledare vid officiella besök till andra länder.

Med vår flotta på 432 flygplan från Airbus och Boeing flyger vi till 282 destinationer i 30 länder och regioner. Tack vare vårt medlemskap i Star Alliance och vårt nätverk av destinationer, med Beijing som nav, når vi 1356 resmål i 193 länder.

För ytterligare information, vänligen besök vår hemsida www.airchina.com.

SOURCE Air ChinaRELATED LINKS

http://www.airchina.com