Att studera på IED med ett stipendium är nu enklare: Tre helt ny grundläggande magisterutbildningar

Jul 23, 2015, 05:12 ET from www.ied.edu

MILANO, ROM och TURIN, Italien, July 23, 2015 /PRNewswire/ --

IED - Istituto Europeo di Design är ett internationellt nätverk som verkar inom områdena utbildning och forskning, design, mode, visuell kommunikation och förvaltning. IED är ett kraftpaket av idéer som höjer kreativitet genom sitt utbud av: grundutbildningar, magisterutbildningar, avancerade utbildningar och sommarkurser.

     (Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150717/237983 )

IED har en stor magisterkatalog med utbildningar i Italien, Spanien och Brasilien.
IED ger studenterna en ny möjlighet: tre magisterkurser som är officiellt erkända av det italienska ministeriet för utbildning, universitet och forskning:

 • Grundläggande magisterexamen i modedesignförvaltning   
  Kursen hålls i Milano på engelska och i Rom på italienska, och tillåter studenterna att förvärva de tekniker och den estetiska medvetenheten som krävs för att kunna arbeta med processer inom kommersiell analys och identifiering av strategier. Utvecklingen av intellektuella och kreativa färdigheter är ett centralt tema i de teoretiska och praktiska delarna av kursen.
 • Grundläggande magisterexamen i design
  hålls i Milano på engelska och i Rom på italienska.
  Syftet med kursen är att utbilda en ny generation designers som är beredda att ifrågasätta varje del av en design: antingen genom marknadsanalys, analys av dagens konsumentbehov eller beaktandet av möjliga framtidsscenarier för att leverera innovativa designlösningar.

 • Grundläggande magisterexamen i bilinredningsdesign och användarupplevelse
  Den här kursen hålls i Turin på engelska och syftar till att ge eleverna verktyg för att skapa innovativa lösningar till nya och alltmer krävande köpare. Bilinredningsdesigners specialiserar sig på framtiden och innovation av transportmedel genom att gå från projekt inom inrednings- och byggnadsdesign till att fokusera på användarens behov.

Med institutionellt erkännande kan studenter nu lättare få finansiering för institutionella utbildningar och få stipendier för att delta i dessa magisterkurser, utöver de flesta av IED:s grundkurser.

IED har ett innovativt utbildningssystem som baseras på antagandet att både teoretiska och praktiska kunskaper är viktiga. IED kombinerar teoretiska lektioner med laboratorier och seminarier där eleverna kan uppleva ämnen av intresse. Vidare består IED:s fakultet av yrkesverksamma som har full kännedom om verkliga problem på dagens marknad.

Ta en titt på http://www.ied.edu och kontakta oss för att få all information som behövs för att börja din väg med IED. Det är möjligt att få en sänkt studieavgift för tidig anmälan till IED:s magisterkurser (- 1 500 euro) om du slutför antagningsprocessen innan 9 oktober 2015.

SOURCE www.ied.edu