Bruin Biometrics, LLC bereikt significante mijlpaal door behalen van ISO 13485-certificering

Dec 09, 2013, 12:55 ET from Bruin Biometrics, LLC

LOS ANGELES, 9 december 2013 /PRNewswire/ -- Bruin Biometrics, LLC ('BBI'), een fabrikant van innovatieve medische hulpmiddelen, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf bij zijn aangemelde instantie SGS de ISO 13485:2003- en EN ISO 13485:2012-certificering, inclusief de CMDCAS-certificering, voor zijn kwaliteitsmanagementsysteem heeft behaald. Het behalen van de ISO 13485-certificering is een bewijs van de inzet van BBI voor kwaliteit op gebied van het ontwerp, de ontwikkeling, de productie en de distributie van niet-invasieve diagnostische medische hulpmiddelen. De ISO-norm geeft BBI-partners en ‑afnemers de zekerheid dat de producten en processen van BBI voldoen aan internationale kwaliteitsnormen.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20131018/LA00429LOGO)

'Het behalen van de ISO 13485-certificering is een belangrijke mijlpaal voor BBI. Het is een bewijs van de voortdurende inzet van BBI voor het hoogste niveau van kwaliteitsmanagement en service, en voor het waarborgen van de distributie van veilige en effectieve medische hulpmiddelen', aldus Armin Beck, Vice President van Quality, Regulatory and Clinical Affairs & Operations voor BBI.

BBI is een particulier bedrijf gevestigd in Los Angeles, Californië. Voor aanvullende informatie kunt u terecht op www.bruinbiometrics.com.

SOURCE Bruin Biometrics, LLCRELATED LINKS

http://www.bruinbiometrics.com