De hotel.info-prijskalender - met een nieuwe optie voor het hotel van uw keuze voor een voordelige prijs

Jan 29, 2013, 05:02 ET from hotel.info

NEURENBERG, Duitsland, January 29, 2013 /PRNewswire/ --

Wie heeft dat bij het zoeken naar hotels nou nog nooit meegemaakt? Het droomhotel is volgeboekt of valt ver boven uw reisbudget. Wie geen afstand wil doen van een overnachting in het hotel van zijn keuze kan nu dankzij een nieuwe optie op  http://www.hotel.info een geschikt hotel vinden. De gratis onlinehotelreserveringsservice biedt nu met de "prijskalender" een nieuwe mogelijkheid om hotels te zoeken en te boeken.

Spaardagen bij hotel.info

Een prijsoverzicht in de vorm van een kalender laat voor de populairste hotels van hotel.info de meest voordelige boekingsperiode zien, en dat al een aantal weken van tevoren. Reizigers die al weten waar ze naartoe willen en die qua reisperiode een beetje flexibel zijn, kunnen met deze nieuwe service veel geld besparen.

Eenvoudig en overzichtelijk

En zo werkt het: voer op de website van hotel.info in het zoekveld de gewenste bestemming in en kies uit de resultatenlijst een hotel, of voer direct het gewenste hotel in. Als u op de pagina met hoteldetails een datum kiest, verschijnt de prijskalender met een overzicht van prijzen per dag. De meest voordelige hotels zijn daarbij met een kleur gemarkeerd en met één klik te boeken. De gewenste datums worden automatisch overgenomen. Nu staat niets u nog in de weg bij het boeken van uw droomhotel tegen de beste prijs.

Een praktijkvoorbeeld van gebruik van de prijskalender vindt u hier (om het voorbeeld van de prijskalender weer te geven klikt u in het datumveld op "Aankomst" klikken): http://www.hotel.info/nl/nl-hotel-district-leidseplein/hotel-345620

Een screenshot is hier te vinden:

http://www.hotel.info/media/presse/img/Persinformatie_hotel.info_NL_prijskalender.jpg

Hetvolledigepersberichtvindt u hier:

http://www.hotel.info/Press/Article?item=1910&lng=NL

Perscontact:
Sebastian Meyer
hotel.info
Hugo-Junkers-Straße 15-17
90411 Nürnberg
Duitsland
Tel.: +49-(0)911-59832-0
Fax: +49-(0)911-59832-11
E-mail: presse@hotel.info
URL: http://www.hotel.info

SOURCE hotel.info