Delticom: Helt nytt utseende för skandinaviska onlinedäckbutiker för konsumenter

Jun 19, 2013, 02:30 ET from Delticom AG

HANOVER, Tyskland, June 19, 2013 /PRNewswire/ --

Praktiskt och bekvämt: Hitta nya däck och sportiga kompletta hjul snabbt och enkelt

Europas ledande däckhandlare på nätet, Delticom, och handlarens skandinaviska onlinedäckbutiker dackonline.se, dekkonline.com, daekonline.dk och rengas-online.com har genomgått en vår upprustning och visar uppenwebbplats med ny designochettfräscht nytt utseende.

Den nya designen är tydlig och enkel, menysystemet är begripligt och användarvänligt. Däckköpare drar nytta av en ännu snabbare tillgång till butikernas omfattande produktutbud och service. Nya däck kan beställas med bara några klick. Däcken levereras snabbt till den adress som köparen angett. Extra bekvämt och praktiskt: Leverera dina däck direkt till en av våra servicepartners. Vid köp av däck på nätet kan en professionell monteringsverkstad i närheten väljas. I Skandinavien* samarbetar för närvarande cirka 2 700 onlinedäckbutiker och monterar däck och kompletta hjuluppsättningar på kundernas fordon.

Det snabba och enkla sättet till nya däck, hjuluppsättningar och fälgar                                                                     

Nytt från internetspecialisten Delticom är aluminiumdäck och -hjuluppsättningar samt aluminiumfälgar hos de skandinaviska nätbutikerna i Sverige, Danmark och Norge. Med onlinekonfiguratorn kan bilister själva testa att via internet "montera" ett stort antal kombinationer av däck och hjul på sin bil och välja sin egen look. Webbplatsen är utrustad med en praktisk, användarvänlig meny så att även personer som inte är vana vid onlineshopping kan använda den för att snabbt och enkelt hitta sin helt nya däck- och hjuluppsättning. Nätbutikerna erbjuder fälgar från kvalitetsmärken som AEZ, DOTZ, DEZENT och ENZO, som naturligtvis är godkända av TUEV (TÜV), den globalt erkända organisationen för teknisk inspektion av bilar.

*Sverige: fler än 1 300, Norge: fler än 250, Finland: fler än 300 och Danmark: fler än 900.

Mer information om däck och kompletta hjuluppsättningar finns på webbplatserna:

http://www.dackonline.se, dekkonline.com, daekonline.dk och rengas-online.com

Aktuella däcktester och recensioner:

Sverige: http://www.dacktest.com

Norge: http://www.dekktest.com

Danmark: http://www.daektest.com

Finland: http://www.rengastesti.com

Information om företaget: http://www.delti.com

Kontakt:
Susanne Kindor-d'Unienville
Delticom AG
T: +49-511-93634852
E-post: kindor@delti.com

SOURCE Delticom AG