DressFirst.com lanserar strategin "allt på ett ställe": köp allt på samma gång

Mar 21, 2013, 03:54 ET from DressFirst

HONG KONG, 21 mars 2013 /PRNewswire/ -- Det finns mängder av företag som säljer brollopsklanningar online, men bara några få av dem kan uppfylla alla brudens behov genom att erbjuda hela bröllopsutstyrseln. Som tur är finns nu DressFirst som kan överbrygga alla svårigheter, redo att serva sina kunder med ett outtömligt utbud av bröllopsklänningar, tillsammans med ett nyligen framtaget sortiment av bröllopsaccessoarer som definitivt kommer att locka köpare.

Med trendkänsliga designers och skickliga skräddare runt om i världen har DressFirst nu lyckats lansera sin "allt på en plats"-strategi, som ger kunderna möjlighet att välja bland mer än 3 000 bröllopsklänningar och över 1 000 bröllopstillbehör, alla designade, uppsydda och tillverkade av DressFirsts professionella brudklänningsdesigners. DressFirst specialiserar sig på att erbjuda produkter av förstklassig kvalitet och garanterar att varenda bröllopsklänning och -accessoar är noggrant gjord för hand och med mycket omsorg.

DressFirsts kompletta utbud av bröllopstillbehör inkluderar brudskor, brudslöjor, smycken, handväskor och 10 andra accessoarer som tillsammans ger en underbart vacker brud.

"För de som föredrar enkel lyx är det alltid en bra idé att kombinera en fint designad bröllopsklänning, som man lätt hittar i DressFirsts Bröllopsklänningskollektion för 2013, med effektfulla brudaccessoarer som ett glittrande släp eller en lång brudslöja", förklarar Michael Jones, huvuddesigner på DressFirst. "Det här fungerar väldigt bra för brudar som vill hålla en låg profil, men ändå synas tydligt i strålkastarljuset."

"Vi tog vår inspiration till lanseringen av "allt på en plats"-shopping från vår högt värderade kund Lisa Wright, som berättade om sin personliga köpupplevelse och föreslog att vi skulle erbjuda brudaccessoarer tillsammans med bröllopsklänningar", säger Mary Xu, VD på DressFirst. "Vi har redan tagit fram en full optimeringsplan för produktionslinjen, för att se till att vår leverantörskedja fungerar så bra som möjligt."

Med både en bröllopsklänningskollektion för 2013 och en balklänningskollektion som ökar sina marknadsandelar bekräftar lanseringen av "allt på ett ställe"-strategin otvivelaktigt DressFirsts ambition att utvecklas till ett moget och konkurrenskraftigt internationellt handelsföretag. Välj bland över 1 000 bröllopstillbehör idag och få upp till 80% rabatt på originalpriset. Det finns dessutom tusentals bröllopsklänningar, balklänningar, aftonklänningar, cocktailklänningar och festklänningar, alla av förstklassig kvalitet och till överkomliga priser. För mer information, besök hemsidan eller kontakta en säljare på DressFirst.com.

SOURCE DressFirstRELATED LINKS

http://www.dressfirst.com