Fira nyår i New York - staden som aldrig sover

Dec 13, 2012, 03:00 ET from Hotels.com

LONDON, December 13, 2012 /PRNewswire/ --

New York, staden som aldrig sover är världens bästa resmål för att fira nyår. Förutsatt att man vill fira in det nya året med en storslagen fest. En undersökning som Hotels.com har genomfört visar att New York är den stad som har bäst nattliv.

     (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120628/540164 )

Undersökningen som genomfördes bland 27 000 resenärer världen över, visar att det stora äpplet har världens bästa nattliv. Spelparadiset Las Vegas hamnade på andra plats och London fick tredjeplatsen.

Undersökningen visar också att även om guld och silver medaljerna gick till USA ligger sex av de tio bästa partystäderna i Europa. London, Paris, Barcelona, ​​Berlin, Amsterdam och Madrid är de städer som är bäst i Europa. Los Angeles och Bangkok, som den enda asiatiska staden, återfinns bland de 10 bästa partystäderna.

Världens tio städer med bäst nattliv

  Position       Stad
    1        New York
    2        Las Vegas
    3         London
    4         Paris
    5        Barcelona
    6         Berlin
    7        Amsterdam
    8         Madrid
    9       Los Angeles
    10        Bangkok


Hotels.com är en ledande online bokningssajt för hotell med över 160 000 hotell på 25 000 resmål i över 200 länder världen över, från internationella kedjor och all-inclusive resorts till lokala favoriter och bed & breakfasts - tillsammans med all information som krävs för att boka den perfekta vistelsen. Hotels.com har fördel av ett av de största hotellteamen i branschen, som förhandlar sig till de bästa priserna för kunderna, erbjuder återkommandet reor, specialerbjudanden och kampanjer. Nyhetsbrevet ger kunderna information om exklusiva erbjudanden och påminnelser om kommande reor. På sajten finns 7 miljoner recensioner från hotellgäster som verkligen har bott på hotellen, vilket kan vara till stor hjälp vid bokning av hotellrum. Genom att använda det branschledande lojalitetsprogrammet Welcome Rewards kan kunderna få en extra natt efter tio samlade nätter på mer än 85 000 hotell. Om en kund kan hitta samma hotell till ett lägre pris (vid betalning i förväg) matchar Hotels.com erbjudandet. Resenärer kan boka online eller kontakta det svenska kundcentret på 0771 59 30 59. Special-appar för mobiltelefoner och surfplattor kan laddas ner på http://www.hotels.com/deals/mobile_app/ och gör det möjligt för kunder att boka på resande fot och ta del av 20 000 sista minuten-erbjudanden. De senaste åtta åren har Hotels.com publicerat, två gånger om året, en prisbelönt rapport om trender inom internationella hotellpriser vid namn Hotel Price Index. Den ges ut i specialversioner för 31 länder http://sv.hotels.com/press/hotellprisindex.html. Följ Hotels.comFacebook, Twitter och Youtube. Hotels.com är en del av Expedia Inc, världens största reseföretag online med en omfattande portfolio som innehåller några av världens mest välkända varumärken.

SOURCE Hotels.com