HostelBookers sommarrea 2012: Upp till 40 % rabatt på boende

Jun 06, 2012, 07:15 ET from HostelBookers.Com

LONDON, June 6, 2012 /PRNewswire/ --

se.HostelBookers.com, specialisten på budgetövernattningar, börjar idag sin sommarrea där kunder har chans att boka utvalda övernattningsställen till rabatterade priser* på upp till 40 % lägre än normalpris.

Kunder kan välja från ett stort utbud spännande destinationer i hela världen och njuta av solen till budgetpris. Bokningar måste göras senast den 31 juli 2012 och resor måste genomföras innan den 31 augusti 2012.

Några exempel på billiga boenden som deltar i kampanjen är t.ex. Apartment Marin. Anläggningen som ligger i centrala delen av staden Split, alldeles vid kanten av huvudpromenadstråket "Riva", ger dig mycket värde för pengarna. Lägenheterna är utrustade med AC och wi-fi och kan nu bokas till 20 %.

Jacobs Inn i Dublin ligger mitt i stadens centrum, på promenadavstånd från Temple Bar och Trinity College. Gratisevenemang som t.ex. irländska dansfester, "Live @ Jacobs"-konserter, måltidskvällar, dagliga vandringsrundturer, filmkvällar och salsakvällar hålls regelbundet på vandrarhemmet. Gratis wi-fi, en Playstation, dvd-samling och ett biljardbord finns också tillgängligt för gästerna. Just nu har Jacobs Inn 20 % rabatt på 10-bäddars sovsal.

PLUS Florence, det nya lyx-vandrarhemmet i Florens,  erbjuder både privata och delade rum med luftkonditionering. Det finns också sovsalar för endast tjejer med gulliga små kramdjur till alla gäster. Milda kvällar kan gästerna njuta av drinkar i solnedgången på takterrassen med utsikt över de röda taken och Il Duomo eller bada i utomhuspoolen. PLUS Florence organiserar också turer ut ur stan som t.ex. matlagningskurser kring Toscana, cykelturer och ridturer till häst. 20 % rabatt på 6-bäddars sovsal

Portus House Istanbul ligger alldeles vid Galata-hamnen. Portusbyggnadens arkitektur minner om Art Nouveau-perioden och består av fem våningar och en separat restaurang vid ingången. Högt i tak, franska dörrar i vissa rum och luftiga korridorer ger gästerna gott om utrymme och en plats att koppla av. Dubbelrum finns till 50 % rabatt.

För en komplett lista på anläggningar världen runt, besök http://se.hostelbookers.com/sommarrea-2012/

 

HostelBookers är resebranschens ledande webbplats för budgetboende som inte tar ut någon bokningsavgift och den är ca 8,7 % billigare än sin närmaste konkurrent. Webbplatsen har över 20 000 vandrarhem, billiga hotell och budgetanläggningar på över 3 500 resmål. Följ oss på Twitter @PRHostelbookers.


Giovanna Gentile t:+44(0)20-7440-4931, giovanna.gentile@hostelbookers.com

SOURCE HostelBookers.Com