IBS Business Suite 2014 förenklar processerna i leverantörskedjan för mellanstora distributionsintensiva företag

Oct 01, 2013, 03:14 ET from International Business Systems

- IBS integrerar den bästa lösningen i ett program som skapar effektivitetsvinster mellan processer i leverantörskedjan för att ge ökade intäkter och förbättra produktiviteten

SOLNA, Sverige, 1 October 2013 /PRNewswire /  -- International Business Systems (IBS), en global ledande leverantör av integrerade lösningar för ERP och leverantörskedjan, lanserar idag IBS Business Suite 2014, en integrerad och synkroniserad uppsättning programvarulösningar som utformats speciellt för att hjälpa mellanstora, distributionsintensiva företag att förbättra end-to-end-driften i leverantörskedjan.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130731/CL46315LOGO)

De olika komponenterna i IBS Business Suite 2014 utvecklades ursprungligen som fristående lösningar för specifika aspekter av leverantörskedjan, som S&OP (försäljnings- och verksamhetsplanering), WM (lagerhantering) och ERP (Enterprise Resource Planning). Dessa enskilda komponenter har nu integrerats i en programsvit som samlar all distributionsverksamhet i en vy och som förenklar den komplexa processen att flytta en produkt effektivt genom hela leveranskedjan. Detta hjälper företag att driva intäkter, förbättra produktiviteten och överträffa kundernas förväntningar. Den fullständiga programsviten innefattar IBS Enterprise, IBS Dynaman, IBS Bookmaster och IBS Sales & Operations Planning.

"Programsviten gör det lättare för medelstora företag med en komplex distribution att växa, särskilt företag i läkemedelsbranschen, mat och dryck, eftermarknaden för bilförsäljning, 3PL och partihandel," sade Mike Verdeyen, teknisk chef för IBS. "Den ger företagsledare insikter för att fatta välgrundade beslut proaktivt, snarare än att reagera på problem eller förändringar på marknaden, tillsammans med flexibilitet för att differentiera företagen på konkurrensutsatta marknader och smidighet för att utöka kommunikationen mellan kunder och affärspartners. Resultatet är en plattform för tillväxt med en lägre total ägandekostnad än om man skulle bygga varje lösning individuellt. "

Viktiga fördelar:

  • Ökar produktiviteten och minskar kostnaderna genom standardiserade gränssnitt och interaktioner för vanliga affärsmetoder
  • Minskar utgifterna och mildrar riskerna genom att lägga till nya funktioner till lösningar som redan ägs och används idag
  • Maximerar avkastningen på investeringen med ett globalt nätverk av beprövade domän- och branschexperter

"Mellanstora företag söker efter djup och funktionalitet i frågor som rör ERP och leveranskedjan så att de kan positionera sig för strategisk tillväxt," säger IBS VD Doug Braun. "Förmågan att maximera program och processer som företag, partners och leverantörer redan använder ska inte underskattas. IBS nya produktsvit försöker lösa denna nyckelfråga för företag. "

IBS program är utformade för att ge fördelar som lägre IT-kostnader genom fasta månadsavgifter, minskad affärsrisk, kortare tid till värde och större flexibilitet i kombination med de avancerade funktionerna hos våra branschledande lösningar för ERP och leverantörskedjan. IBS Business Suite 2014 kommer att presenteras i monter nr. 418 vid CSCMP:s årliga globala konferens 2013 den 20-23 oktober i Denver.

Om IBS
IBS (International Business Systems) är en ledande global lösningsleverantör av integrerad programvara för ERP och leverantörskedjan. I över 30 år har vi hjälpt kunder som Galexis, Sigma, Rexel, Maxell, GE Lighting, Marangoni, WorldPac, MacFarlane Group, Scholastic Editions, Fidelitone, Totes Isotoner, Volvo, Goodyear, Skil, Oriola, Inotech och många fler att rationalisera, automatisera och accelerera sina processer i distributionsnätverk och få lönsamhet och effektivitet.

Mer information finns på www.ibs.net.

SOURCE International Business SystemsRELATED LINKS

www.ibs.net


http://www.ibs.net