SESNordic talare på Search Marketing Expo - SMX Stockholm 2012 - Gå till 15 % rabatt med oss

Oct 03, 2012, 07:00 ET from SESNordic

VILHELMINA, Sverige, October 3, 2012 /PRNewswire/ --

Search Marketing Expo - SMX Stockholm 2012 - den ledande och internationella konferensen inom sökmotormarknadsföring går av stapeln den 15- 16 oktober på München Bryggeriet. SMX Stockholm är konferensen där både marknadsförare och SEO-experter kan växa och lära av varandra och internationella experter. Oavsett om du är nybörjare inom sökmarknadsföring, planerar din sökstrategi, eller redan på avancerad nivå är djupt involverad i införande och implementering av sök kan du ta del av vassa tekniker från sök-gurus i Sverige och internationellt. Här behandlas kunskaper, tekniken och idéer som behövs för att öka dina resultat och ta din kompetens till nästa nivå.

     (Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20121003/567148 )

Som talare på SMX Stockholm 2012 ser vi bland andra Simon Sundén (Lissy), Mikkel deMib Svendsen (demib.com) och Bernt Johansson (Klikki) men också SESNordics Rebecca Hansson.

Rebecca är VD för SESNordic AB, ett nordiskt sökbolag med full service för tjänster inom sök och specialiserad på strategier för sökmarknadsföring, SEO, SEM och PPC för små och medelstora företag och organisationer. Hon har en Bachelor of Science in Engineering i grunden, en bakgrund med teknisk chef på en av idag världens största digitala marknadsföringsbyrå och 10 års erfarenhet av högkvalitativa sökstrategier i konkurrensutsatta branscher. Rebecca har de senaste åren arbetat uteslutande med teknikdrivna och integrerade sökstrategier i för företag och organisationer.

Rebecca Hansson kommer under sessionen tala bland annat om hur du skapar vinnande landningssidor för betalda sökannonser, PPC, samt vikten av att skapa målsidor som motsvarar uppbyggda förväntningar.

Vill du gå på Search Marketing Expo och få 15% rabatt på biljetten?
Uppge koden SPEAKSK012 när du registrerar dig till SMX Stockholm 2012.

Läs mer om SMX och SMX Stockholm 2012.

SMX körs parallel med  eMetrics Marketing Optimization Summit.

För ytterligare information kontakta:

Rebecca Hansson | SESNordic
rebecca.hansson@sesnordic.se
+46(0)70-359-62-10
+46(0)940-125-55
http://www.sesnordic.se


SOURCE SESNordic