Släpp lös din Quiz Devil och tävla om nya iPhone

Sep 20, 2013, 06:21 ET from Golden Glenn AB

STOCKHOLM, September 20, 2013 /PRNewswire/ --

Quiz Devil är ett nytt beroendeframkallande frågesportspel för iPhone. Tävla mot dina vänner eller utmana slumpmässiga motståndare. Varje spelomgång består av sex delomgångar med tre frågor vardera. Få full poäng och visa att du är en quizspelare av rang för chans att vinna nya iPhone!

Detta är det första iPhone-spelet och en lovande start för sverigebaserade utvecklaren Golden Glenn. Quiz Devil finns på App Store och erbjuder ett brett utbud av frågekategorier. Spelet levereras med tusentals frågor, både lärorika och underhållande. Det inbyggda rankingsystemet håller reda på spelarnas framgång i varje frågekategori och visar vilka områden som kan förbättras.

Alternativen för att bjuda in via SMS, e-post och Facebook ger dig möjlighet att enkelt utmana dina vänner, och den turbaserade mekanismen i spelet gör Quiz Devil mer lättillgängligt; spela i några minuter och återuppta spelet där du slutade senast. Eller varför inte utmana flera motståndare samtidigt för att hålla det roliga igång under flera veckor. Livlinor hjälper dig att komma igång mot tuffa motståndare och med spelstatistiken kan du övervaka dina framsteg.

Även om Quiz Devil redan erbjuder långvarig underhållning för quizfantaster runt om i världen så kan du dessutom skicka in dina egna quizfrågor och synliggöra ditt bidrag med namn för alla andra som spelar.

Quiz Devil uppmanar dig också att delta i en quiztävling om nya iPhone. De spelare som kan uppnå full poäng, med 18 rätta svar på rad, kan skicka en skärmdump av resultattavlan till Quiz Devil's facebooksida. Vinnaren av tävlingen kommer att få Apples nya iPhone!

Quiz Devil-appen är för närvarande tillgänglig gratis på App Store.

Quiz Devil-funktioner:

  • Utmana dina iPhone-vänner.
  • Utmana slumpmässiga motståndare över hela världen.
  • Tusentals utmanande frågor.
  • Många roliga kategorier.
  • Livlinor finns för att hjälpa dig när frågorna är alltför knepiga.
  • Bidra med dina egna frågor.
  • Rankingsystem.
  • Stilren grafik och bra ljud.

Ladda hem Quiz Devil från App Store:

http://www.quizdevil.net

Quiz Devil videotrailer:

http://video.quizdevil.net

Gå med i Quiz Devil community på Facebook och tävla om nya iPhone:

http://facebook.com/QuizDevil

KONTAKT:
Golden Glenn AB, Sweden.
P-A Gustafsson, grundare och designer.

Email: pagustafsson@quizdevil.net

SOURCE Golden Glenn AB