teamLabBody -3D Motion Human Anatomy- släpps i hela världen den 21 mars

Mar 21, 2013, 03:00 ET from TEAMLAB BODY Inc.

- Världens första app med människans anatomi i tre dimensioner kommer att återge formen och rörelserna hos en levande människa

TOKYO, 21 mars 2013 /PRNewswire/ -- TEAMLAB BODY Inc., med samfinansiering från teamLab och Professor Kazuomi Sugamoto från Osaka Universitet, kommer att släppa teamLabBody -3D Motion Human Anatomy- globalt den 21 mars 2013. Denna iPad-app är den första i världen som återger formen och rörelserna hos en levande människa och finns tillgänglig på engelska och japanska.

Några viktiga fördelar med appen:

  • Animerad återgivning av hur lederna rör sig hos en levande människa i 3 dimensioner – gör det möjligt att se former och rörelser hos människans skelett i tre dimensioner, ur valfri vinkel och i valfri förstoring.
  • Mycket exakt tredimensionell anatomisk modell framtagen med hjälp av data från datortomografi och magnetröntgen – gör det möjligt att visa väldigt korrekta återgivningar av muskler, senor, nerver, blodådror och ben i människokroppen. Totalt finns 825 olika diagram över människokroppen.
  • Intuitiv användning från Helkroppsvy – möjlighet att fritt välja vilken kroppsdel som visas, vilket gör den användbar vid studier av människans anatomi och för att förklara för patienter på ett lättförståeligt sätt.

Exempel på användningsområden:

  • Skaffa praktisk kunskap om människans anatomi och rörelsemönster – Formen och rörelserna hos en levande människa kan studeras i tre dimensioner med detaljerade beskrivningar och därmed hjälpa användaren att studera mänsklig anatomi och rörelsemönster.
  • Behandling och planering av kirurgi - Den mycket exakta tredimensionella anatomimodellen är användbar för ortopeder och sjukgymnaster.
  • Förklara för patienter – Den här appen är enkel att använda och bilderna är lätta att förstå för patienter, vilket gör den användbar när man förklarar för patienter vid en undersökning.

Om Professor Kazuomi Sugamoto

Professor Kazuomi Sugamoto skapade världens första metod för att analysera 3-dimensionella rörelser i lederna hos levande människor år 1998. Han och hans team har upptäckt att de frivilliga rörelser som utförs av levande människor skiljer sig ifrån de ofrivilliga rörelser som har observerats hos donerade kroppar. I över 10 år har teamet tagit bilder med magnetröntgen och datortomografi, studerat sammansättningen och rörelserna hos varje enskild led, analyserat bilderna med hjälp av dataprogram, samt skapat en visuell representation av människokroppen.

Information om appen:

Namn: teamLabBody -3D Motion Human Anatomy-
Lanseringsdatum: 21 mars 2013
Apple App Store: https://itunes.apple.com/us/app/teamlabbody-3d-motion-human/id593042008?l=ja&ls=1&mt=8
Utrustning: kompatibel med iPad2 och senare
Pris: US$29.99
Språk: engelska, japanska
Kategori: medicinskt

Hemsida: http://www.teamlabbody.com/
Facebook: https://www.facebook.com/teamLabBody
Twitter: https://twitter.com/teamLabBody

För ytterligare information, besök: http://www.teamlabbody.com/3dnote-jp/contact/index.html

SOURCE TEAMLAB BODY Inc.RELATED LINKS

http://www.team-lab.com


https://www.facebook.com/teamLabBody


https://twitter.com/teamLabBody


https://itunes.apple.com/us/app/teamlabbody-3d-motion-human/id593042008?l=ja&ls=1&mt=8


http://www.teamlabbody.com/3dnote-jp/contact/index.html