Booking.com onthult overzicht van 's werelds mooiste accommodaties op basis geverifieerde beoordelingen - Nieuw: Best of Booking's Best

May 08, 2014, 16:39 ET from Booking.com

AMSTERDAM, 8 mei 2014 /PRNewswire/ -- Booking.com, 's werelds nummer één accommodatie-site, onthult vandaag Best of Booking's Best – een selectie topaccommodaties geselecteerd op basis van 20 miljoen relevante en recente klantbeoordelingen. De presentatie is perfect getimed voor het vakantieseizoen; reizigers kunnen inspiratie opdoen en trips plannen met behulp van de geboden reistips en overzichten van favoriete accommodaties, ingedeeld op type accommodatie, regio en reiziger.

De Best of Booking's Best-selectie highlight accommodaties die door bezoekers als zeer goed werden beoordeeld en die voldoen aan bepaalde zoekcriteria, zoals: 

"Niet iedere beoordeling is gelijk. Dankzij de unieke positie van Booking.com beschikken we over de grootste verzameling gekwalificeerde, echte, relevante en recente beoordelingen en dit stelt ons in staat om deze authentieke, uit eerste hand stammende feedback aan reizigers aan te bieden," aldus Paul Hennessy, CMO van booking.com. "Best of Booking's Best zet de accommodaties in de spotlights die als bijzonder goed werden beoordeeld en biedt consumenten een overzichtelijke manier om de juiste accommodatie te vinden - ongeacht hun behoefte, budget of de gewenste bestemming."

Best of Booking's Best biedt potentiële reizigers een snelle optie om 's werelds mooiste, door andere reizigers goedgekeurde accommodaties te vinden en te reserveren, zonder daarvoor urenlang allerlei beoordelingen door te hoeven spitten.

Om ervoor te zorgen dat Best of Booking's Best uitsluitend goedgekeurde accommodaties bevat die hun klanten op een consistente wijze in de watten leggen, vermeldt booking.com alleen accommodaties die in de afgelopen 14 maanden meer dan 50 klantbeoordelingen kregen. Dat resulteerde in meer dan 111.000 accommodaties wereldwijd, op basis van ruim 19.726.000 beoordelingen. Vervolgens werden de beoordelingen met hoge scores geanalyseerd op basis van enkele hoofdcategorieën, zoals personeel, comfort, service, netheid, locatie en prijs-kwaliteitverhouding.

Alle beoordelingen op Booking.com worden geverifieerd op basis van een aantal waarborgen, om te garanderen dat iedere beoordeling daadwerkelijk Echt, Relevant en Recent is:

  • Echt – Booking.com controleert iedere beoordeling afzonderlijk om ervoor te zorgen dat deze werd geschreven door een echte, geverifieerde gast die de desbetreffende accommodatie via de website of de mobiele app van Booking.com heeft gereserveerd.
  • Relevant – Booking.com-beoordelingen zijn uitgebreid en omvatten alle elementen van de accommodatie. Dankzij de zoekfunctie op de website kunnen gebruikers de beoordelingen filteren op reizigerstype. Deze functie biedt ze direct toegang tot de meningen van klanten met reisbehoeften die grotendeels overeenstemmen met die van henzelf.
  • Recent – Booking.com publiceert uitsluitend beoordelingen van de afgelopen 14 maanden, om ervoor te zorgen dat alleen actuele informatie en beschrijvingen van de accommodatie worden verstrekt.

Booking.com wil Best of Booking's Best in de loop van het jaar verder uitbreiden met o.a. meer accommodatietypes op basis van seizoensinvloeden en reistrends. Hierdoor kan het aantal klantbeoordelingen en reistips worden vergroot, waardoor Booking.com zich nog verder kan onderscheiden als dé website met een ongeëvenaarde collectie opvallende bestemmingen.

"We zijn trots op onze Best of Booking's Best-accommodaties die ons in staat stellen om reizigers overal ter wereld een topbeleving te bieden. En omdat het label 'Booking's Best' direct door de gasten wordt toegekend, is het een kwaliteitslabel waarin men vertrouwen kan hebben," aldus Hennessy.

Over Booking.com:
Booking.com is wereldleider op het gebied van online reserveringen van hotels en andere accommodatie. De site garandeert de beste prijzen voor ieder willekeurig accommodatietype – van kleine onafhankelijke tot 5-sterren luxe-accommodatie. Gasten hebben te allen tijde toegang tot de Booking.com-website. Toegang is mogelijk via hun PC, mobiele telefoon of tablets en er worden geen reserveringskosten in rekening gebracht - nooit. De Booking.com-website is beschikbaar in 42 talen en biedt ruim 455.000 hotels en accommodatie in ruim 200 landen. Op de site staan 28,5 miljoen door gasten, na hun verblijf geschreven beoordelingen en de site trekt particuliere en zakelijke bezoekers van over de hele wereld. Booking.com beschikt over ruim 17 jaar ervaring en kan rekenen op een toegewijd team van 6.500 medewerkers, werkzaam vanuit ruim 115 kantoren wereldwijd. Booking.com beschikt over een eigen in-house klantenservice die 24/7 bereikbaar is om gasten in hun eigen taal te ondersteunen en ze een uitzonderlijke klantbeleving te bieden.

Booking.com B.V. werd in 1996 opgericht. Booking.com B.V. is eigenaar en uitbater van Booking.com™ en is onderdeel van The Priceline Group (NASDAQ: PCLN). Volg ons op Twitter, Google+ en Pinterest, 'like' ons op Facebook, of kijk voor meer informatie op: http://www.booking.com.

SOURCE Booking.comRELATED LINKS

http://www.booking.com