Blancco hävittää mobiililaitteiden tiedot turvallisesti

JOENSUU, Suomi, July 10, 2013 /PRNewswire/ --

Blancco Mobile tuo tiedonhävityksen parhaat käytännöt mobiillaitteisiin. Blanccon tuore white paper kertoo, miten korkeaan tietoturvaan päästään ja säännöksiä noudatetaan.

Älypuhelimia ja tabletteja myydään tänä vuonna yli miljardi kappaletta, tutkimusyhtiö Gartner ennustaa. Näitä laitteita ei hankita enää vain henkilökohtaiseen käyttöön.

     (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130418/608188 )

Suurin osa mobiililaitteista, joita liikkuvat työntekijät käyttävät, sisältää usein arkaluonteista tietoa yrityksestä, asiakkaista tai työntekijöistä. Tiedonhävityksen globaali markkinajohtaja Blancco auttaa yrityksiä hallitsemaan BYOD-trendiä, jonka myötä yhä useampi työntekijä tuo työpaikalle omia mobiililaitteitaan.

"Asiakkaamme ovat onnistuneesti ottaneet käyttöön tehokkaita käytäntöjä ja prosesseja tiedonhävitykseen tilanteissa, joissa älypuhelimen omistaja vaihtuu tai työntekoon käytetty mobiililaite poistetaan käytöstä", Blanccon toimitusjohtaja Kim Väisänen sanoo.  

Blancco auttaa organisaatioita eliminoimaan tietovuotoriskit ja noudattamaan tietoturvalainsäädäntöä. Välineitä tässä ovat Blancco Mobilen kaltaiset, kolmansien osapuolien hyväksymät tiedonhävitystuotteet sekä tiedonhävityksen parhaat käytännöt, joista Blancco on julkaissut white paperin.

Mobile white paper on ladattavissa Blanccon sivuilta. Se neuvoo, miten mobiililaitteiden tiedonhävitys tehdään turvallisesti ja tehokkaasti. White paper kertoo myös, mitkä ovat ohjelmistopohjaisen sertifioidun tiedonhävityksen edut verrattuna laitteiden fyysiseen rikkomiseen, tehdasasetuksiin palauttamiseen tai puutteellisiin ylikirjoitustapoihin verrattuna.    

"Säännökset edellyttävät onnistuneesta tiedonhävityksestä todistusta, ja Blanccon täyttää tämän vaatimuksen", Väisänen sanoo. Blanccon white paper käsittelee myös muita säännösten kriittisiä edellytyksiä ja ohjeistaa niiden noudattamiseen.

Blancco Oy Ltd

Blancco on tiedonhävityksen globaali markkinajohtaja. Blanccon tiedonhävitysohjelmistolla on miljoonia käyttäjiä eri puolilla maailmaa. Blancco on sertifioiduin ja suositelluin ratkaisu alallaan. Yritys palvelee muun muassa pankki-, vakuutus- ja rahoitusalaa, it-laitteiden kierrätysammattilaisia sekä eri maiden hallitusten ja puolustusvoimien alaisia organisaatioita. Vuonna 1997 perustetun Blancco Oy Ltd:n pääkonttori sijaitsee Joensuussa. Blanccolla on useita kansainvälisiä toimipaikkoja ja yhteistyökumppaneita Euroopassa, Yhdysvalloissa, Lähi-idässä, Venäjällä, Aasiassa ja Australaasiassa. Lisätietoja http://www.blancco.com.

Lisätietoja:
Kim Väisänen
Toimitusjohtaja, Blancco Oy Ltd.
+358-50-585-2885
kim.vaisanen@blancco.com

Lehdistökontakti:
Kari Ahokas
+358-40-588-6893
kari@merkitysviestinta.fi

SOURCE Blancco Oy Ltd.

Custom Packages

Browse our custom packages or build your own to meet your unique communications needs.

Start today.

 

PR Newswire Membership

Fill out a PR Newswire membership form or contact us at (888) 776-0942.

Learn about PR Newswire services

Request more information about PR Newswire products and services or call us at (888) 776-0942.