Case-Mate lyxar till det i samarbete med Vaja

24 Aug, 2012, 10:56 ET from Case-Mate

ATLANTA, 24 augusti 2012 /PRNewswire/ -- Case-Mate annonserade idag bildandet av ett samriskföretag tillsammans med Vaja, den argentinska tillverkaren av handgjorda läderprodukter i världsklass.

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120823/NY60863-a )
(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120823/NY60863-b )
(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20110112/NY28848LOGO )

Vajas läderprodukter har varit hett åtrådda av de främsta aktörerna inom mode- och elektronikbranschen sedan 1998. Vajas hantverkare ger kunderna möjlighet att välja bland ett nästan oändligt antal olika färger på lädret för att kunna skräddarsy varje produkts typ, textur och handgjorda sömmar så att den återspeglar den individuella kundens personliga stil. Bland Vajas lyxiga läderprodukter finns fodral för mobiltelefoner, surfplattor och bärbara datorer, samt mindre läderartiklar, som plånböcker, musmattor och glasögonfodral.

Case-Mate är ett internationellt designföretag känt för att skapa moderiktiga tillbehör som skyddar, smyckar och förbättrar bärbar utrustning. Genom det här partnerskapet kommer Case-Mate och Vaja att samarbeta inom strategi och produktdesign. Case-Mate kommer att leda Vajas världsomspännande insatser inom marknadsföring, försäljning och distribution, medan Vajas skickliga läderhantverkare även i fortsättningen kommer att ansvara för att ta fram produkterna.

"Vajas varumärke uppfyller på ett unikt sätt önskemålen hos det snabbt växande lyxsegmentet inom marknaden, där konsumenterna söker fodral för bärbar utrustning tillverkade av förstklassiga material av den typ man bara finner bland handgjorda, personanpassade produkter," sa Shashi Reddy, Case-Mates grundare och VD. "Vajas team av hantverkare skapar de exklusiva läderprodukter som efterfrågas av konsumenter med exklusiv smak på grund av sin enastående kvalitet och ett starkt fokus på detaljer. Vajas varumärken kommer att vara ett fantastiskt tillskott i Case-Mates produktportfölj."

Hela utbudet av förstklassiga läderprodukter från Vaja återfinns på vajacases.com.

Om Case-Mate:
Case-Mate är marknadsledande inom design av moderiktiga tillbehör till mobiltelefoner och surfplattor. Sedan 2006 har företaget hjälpt sina kunder att uttrycka sin personliga stil med produkter som skyddar, smyckar och förbättrar deras mobila utrustning. Genom att arbeta med framstående designers från hela världen och använda toppmoderna material har Case-Mates team av experter inom teknologi och design skapat en brett sortiment av fodral för mobiltelefoner och surfplattor som passar för alla stilar och varje tillfälle. För mer information besök http://www.case-mate.com.

Följ @CaseMate på Twitter och Gilla oss på Facebook: www.facebook.com/CaseMate.

SOURCE Case-MateRELATED LINKS

http://www.case-mate.com