KnCMiner lanserar ASIC Bitcoin Mining produkter med en prestanda på 350GHash/s

Jun 18, 2013, 04:00 ET from KnCMiner AB

STOCKHOLM, June 17, 2013 /PRNewswire/ --

KnCMiner, en aktör inom området för Bitcoin mining hårdvara, är glad att presentera sitt sortiment av toppmodeller inom Bitcoin mining. Produkterna är designade i Sverige och de första 2 modeller, som heter Jupiter och Saturnus, är bestyckade med extrema 28nm ASIC-kretsar, och kommer att producera 350 GHash/s respektive 175 GHash/s.

     (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130618/621826-a )

     (Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130618/621826-b )

De högpresterande chippen (ASIC) innehåller proprietära tekniklösningar vilket möjliggör marknadsledande prestanda med låg strömförbrukning, vilket är unikt för KnCMiners Bitcoin mining produkter. Beräknat på dagens svårighetsgrad på Hash-algoritmen och dollarkursen, skulle investeringen i en produkt från KnCMiner betala sig på så kort tid som 4 dagar.

En liknelse som stämmer bra är att "idag använder sig de som genererar bitcoins av spadar och hackor - Vi kommer att erbjuda dem grävmaskiner", säger Johan Rilegård, Head of Marketing.

Intresset för KnCMiners produkter är enormt, med ordar från världens alla hörn. Vi är mycket glada för det stora intresset från våra kunder, vilket tydligt visar att vi erbjuder marknaden högt eftertraktade produkter och att vi är nu marknadsledande avseende produkter för Bitcoin mining och tillhörande support.

"Vår designexpertis tillsammans med långsiktiga relationer med leverantörer inom halvledarindustrin kommer att garantera en fantastig produkt inom den fastställda tidsramen", Marcus Erlandsson, CTO på ORSoC.

"Med vår bakgrund inom finansiella system i kombination med den ingenjörsexpertis som finns inom ORSoC, kommer vårt nya joint venture kunna erbjuda extremt effektiv Bitcoin mining till många fler aktörer än någonsin tidigare, till fördelaktiga priser och med den höga nivå av service de förtjänar." Andreas Kennemar, VD Kennemar & Cole/CEO KnCMiner

För detaljerad teknisk information, senaste uppdateringarna och videoklipp om KnCMiners produkter, vänligen besök http://www.kncminer.com.

Modellerna Jupiter och Saturnus finns nu att förbeställa nu på kncminer.com för leverans i slutet av september 2013.

Om KnCMiner

KnCMiner AB är ett svenskt företag som grundades 2013 som ett joint venture mellan ORSoC AB och Kennemar & Cole AB. För mer information besök http://www.kncminer.com.

Om ORSoC AB

ORSoC är expert inom FPGA och ASIC design samt därtill nära anknutna tjänster för utveckling och tillverkning av komplexa högpresterande elektronikprodukter. ORSoC är baserat i Stockholm. För mer information besök http://www.orsoc.se.

Om Kennemar & Cole AB

Baserad i Stockholm, Kennemar och Cole AB är konsulter inom området för finansiella teknologitjänster. För mer information besök http://www.kennemarandcole.se

Presskontakt: press@kncminer.com, alternativt kontakta Johan Rilegård, +46-70-824-80-30


SOURCE KnCMiner AB