PR Newswire: news distribution, targeting and monitoring
2014

M2 Retail Solutions expanderar i Asien

Share with Twitter Share with LinkedIn

RYDÖBRUK, Sverige och HONG KONG, October 22, 2013 /PRNewswire/ --

M2 Retail Solutions tar nu ännu ett kliv på den globala marknaden för butiksinredningar och köper välkända Lui Design Ltd i Hong Kong. Ett strategiskt samarbete som stärker positionen som partner för premium och lyxvarumärken inom detaljhandeln på den växande asiatiska marknaden.

     (Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20131021/647478 )

I september 2013 förvärvade M2 Retail Solutions Asia Ltd , ett dotterbolag till M2 Retail Group AB, 100 procent av aktierna i Lui Design Ltd. Det Hong Kong-baserade design- och projektledningsföretaget är välkända för att tillhandhålla tjänster av högsta kvalitet mot lyxvarumärken inom mode, smycken och klockor.

Lui Design Ltd har varit verksamma i Asien under de senaste 13 åren och har idag 14 medarbetare och kontor både i Hong Kong och Seoul. På kundlistan finns varumärken som Hermes, Chloe, Piaget mfl.

"Vi är mycket imponerade av Lui Designs arbete och deras enastående ställning i Asien och Oceanien. Denna region är en allt viktigare marknad för internationella återförsäljare och för M2 -gruppen . Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att ytterligare förbättra vårt tjänsteutbud till återförsäljare av premium och lyxvarumärken i hela världen", säger Christian Bjørnstad, styrelseordförande i M2 Retail Group AB.

Lui Design kommer att fortsätta att verka som en separat och oberoende företag med grundaren Andrea Lui som dess verkställande direktör, i samarbete med M2 Retail Group AB. Den svenska M2 Retail Group AB är ett av få och absolut ett av de första europeiska butiksinredningsföretagen som bedriver verksamhet i Asien och Oceanien.  Under 2014 firar M2 Retail Solutions tioårsjubileum i Asien.  

M2 Retail Solutions erbjuder helhetslösningar för globala butiksetableringar, allt från design av butikskoncept till nyckelfärdiga butiker. Företaget, som grundades 1935 i Rydöbruk utanför Halmstad, har kontor i Sverige, Danmark, Kina och Hong Kong. Under de senaste tio åren har M2 Retail Solutions genomfört uppdrag som omfattat design och inredning för över 2 000 butiker och 1 500 shop-in-shops i mer än 70 länder. Företaget har ett 70-tal medarbetare och omsätter cirka 150 miljoner kronor.

För mer information, kontakta:

Björn Jernberg, Director of Operations and Marketing, M2 Group, tel +46-7035-229-112

Andrea Lui, VD, Lui Design, tel +852-28-10-91-21

SOURCE M2 Retail SolutionsFeatured Video

Journalists and Bloggers

Visit PR Newswire for Journalists for releases, photos, ProfNet experts, and customized feeds just for Media.

View and download archived video content distributed by MultiVu on The Digital Center.

Share with Twitter Share with LinkedIn

Next in Retail News

 

Custom Packages

Browse our custom packages or build your own to meet your unique communications needs.

Start today.

 

 
 

PR Newswire Membership

Fill out a PR Newswire membership form or contact us at (888) 776-0942.

 
 

Learn about PR Newswire services

Request more information about PR Newswire products and services or call us at (888) 776-0942.

 

Online Member Center

Not a Member?
Click Here to Join
Login
Search News Releases
Advanced Search
Search
  1. PR Newswire Services
  2. Knowledge Center
  3. Browse News Releases
  4. Contact PR Newswire
  5. Send a News Release