MicroStrategy 9 BI-platform gecertificeerd voor integratie met SAP HANA®

 

BUNNIK, Nederland, 20 september 2013 /PRNewswire/ -- MicroStrategy® Incorporated (Nasdaq: MSTR), wereldwijd marktleider op het gebied van enterprise software platforms, kondigt vandaag aan dat het MicroStrategy 9 BI-platform door het SAP®-Integratie en Certificering Centrum (SAP ICC) is gecertificeerd. Hierdoor kan het MicroStrategy 9 BI-platform worden geïntegreerd met het SAP HANA®-platform. Klanten van MicroStrategy, zoals Adobe en Adidas, combineren nu de hoge snelheden van SAP HANA met MicroStrategy's geavanceerde visualisatiemogelijkheden om baanbrekende analytische applicaties te bouwen.

Dankzij deze integratie kunnen zakelijke gebruikers data snel en gemakkelijk in SAP HANA omzetten in visueel inzichtelijke dashboards, rapporten en data discovery applicaties. Bedrijven kunnen de zakelijke waarde van big data ontsluiten met behulp van de geavanceerde data visualisatie, maatwerkrapportages en interactieve dashboard mogelijkheden van het MicroStrategy BI-platform.

'Bij Adobe gebruiken we SAP HANA als de centrale bron met accurate gegevens', aldus Jeremy Hadley, Senior Manager BI bij Adobe Systems. 'MicroStrategy is echt de stuwende kracht achter die informatiestroom naar de business. Het MicroStrategy BI-platform en SAP HANA vormen de katalysatoren voor het realiseren van snelheid en de verschillende doelen die wij nastreven, en de integratie is geweldig.'

'We zijn verheugd dat ons MicroStrategy BI-platform nu gecertificeerd is voor het SAP HANA-platform', zegt Paul Zolfaghari, president, MicroStrategy Incorporated. 'Deze integratie is gebaseerd op onze relatie met SAP. Het benadrukt het belang van samenwerking voor de optimalisatie van onze platforms en de uitbreiding van geavanceerde mogelijkheden voor onze klanten wereldwijd.'

Dankzij de integratie met SAP HANA biedt het MicroStrategy BI-platform de volgende voordelen:

  • Gemakkelijk transformeren van data in SAP HANA in visueel aantrekkelijke dashboards, inzichtelijke rapportages en data discovery applicaties.
  • Snel bouwen van native mobiele apps op basis van de gegevens uit SAP HANA.
  • Gebruik maken van push-down analyses om maximale prestaties met SAP HANA te realiseren.
  • Op transparante wijze profiteren van bestaande investeringen in de security infrastructuur van SAP.

Daarnaast is MicroStrategy als een SAP-softwareoplossing en -technologiepartner toegetreden tot het SAP PartnerEdge® programma. Via dit programma werken partners nauw samen met SAP om de technische integratie van hun oplossingen met SAP-software te ontwikkelen en certificeren. Geïntegreerde partnertoepassingen vormen een aanvulling op SAP-oplossingen, waardoor wederzijdse klanten goede resultaten kunnen behalen.

Voor meer informatie over de zakelijke voordelen van het integreren van MicroStrategy met SAP HANA kunt u terecht op: http://www.microstrategy.com/sap-hana.

Over MicroStrategy
MicroStrategy, opgericht in 1989, is een wereldwijd marktleider op het gebied van bedrijfssoftware, waaronder het MicroStrategy Business Intelligence (BI) Platform™, het MicroStrategy Mobile Platform™ en MicroStrategy Applications™. Het beursgenoteerde bedrijf (Nasdaq: MSTR) levert zijn technologie voor implementatie in datacenters van klanten en als bedrijfseigen cloud service. MicroStrategy's BI-platform stelt leidende organisaties in staat om grote hoeveelheden data te analyseren en de zakelijke inzichten te delen binnen het bedrijf. Met het MicroStrategy Mobile Platform kunnen organisaties snel zakelijke apps bouwen om businessprocessen en –informatie mobiel te maken. MicroStrategy Applications is een reeks applicatieservices, die zijn ontworpen om bedrijven te helpen met het implementeren van mobile commerce- en loyalty services, het bouwen van mobile identity en cyber security services en om realtime inzicht te geven in de voorkeuren van consumenten. Met MicroStrategy Cloud™ ten slotte, kunnen bedrijven MicroStrategy BI-apps en mobiele apps sneller en met minder financiële risico's implementeren dan met de traditionele, lokale serveroplossingen. Voor meer informatie, bezoek www.microstrategy.nl. Volg MicroStrategy ook op Facebook en Twitter.

MicroStrategy, MicroStrategy Business Intelligence Platform, MicroStrategy Analytics Platform, MicroStrategy Mobile App Platform, MicroStrategy Identity Platform, MicroStrategy Loyalty Platform, MicroStrategy Mobile en MicroStrategy Usher zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van MicroStrategy Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere productnamen en bedrijfsnamen die in dit document worden genoemd kunnen worden geclaimd als het eigendom van anderen.

SAP, SAP HANA, SAP PartnerEdge en alle SAP logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van SAP AG in Duitsland en/of andere landen. Alle andere productnamen en bedrijfsnamen die in dit document worden genoemd kunnen worden geclaimd als het eigendom van anderen.

MSTR-G

Meer informatie voor de pers:

L&DJ PR
Anke van Heerebeek
T 020 2050428
E anke@l-dj.nl

MicroStrategy Benelux BV
Corien van Rijn
T 030 2408111
E cvanrijn@microstrategy.com

SOURCE MicroStrategy IncorporatedRELATED LINKS
http://www.microstrategy.nl

More by this Source


Custom Packages

Browse our custom packages or build your own to meet your unique communications needs.

Start today.

 

PR Newswire Membership

Fill out a PR Newswire membership form or contact us at (888) 776-0942.

Learn about PR Newswire services

Request more information about PR Newswire products and services or call us at (888) 776-0942.