Picosun liittynyt ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä Suzhoun Kiina-Suomi Nanoinnovaatiokeskukseen

ESPOO, Suomi ja SUZHOU, Kiina, November 5, 2012 /PRNewswire/ --

Picosun Oy, johtava atomikerroskasvatuslaitteistojen (ALD = Atomic Layer Deposition) valmistaja on liittynyt Kiinan tiede- ja teknologiaministeriön MOST:in sekä Suomen työ- ja elinkeinoministeriön TEM:in ideoimaan ja alullepanemaan Kiina-Suomi Nanoinnovaatiokeskukseen. Suzhoussa, Jiangsun provinssissa itä-Kiinassa sijaitseva keskus avattiin toinen päivä marraskuuta 2012 Kiinan tiede- ja teknologiaministerin Wan Gangin sekä Suomen elinkeinoministeri Jyri Häkämiehen toimesta.

"Picosun on ollut aktiivisesti aloittamassa Suomen ja Kiinan välistä tieteellistä ja teollista yhteistyötä ALD:n saralla. Siksi onkin luontevaa, että osallistumme kaikkiin Suomen ja Kiinan nanoteknologian innovaatioallianssin puitteissa järjestettäviin projekteihin. Picosun on ensimmäinen suomalaisyritys, joka on liittynyt Kiina-Suomi Nanoinnovaatiokeskukseen. Keskus tulee luomaan Kiinan nopeasti kasvavalle ALD-yhteisölle pääsyn hyödyntämään markkinoiden kehittyneintä ALD-osaamista, mikä vahvistaa entisestään Picosunin teknologiajohtajan asemaa ALD:n alalla. Odotan innolla ALD-teknologian teollista läpimurtoa Kiinassa", toteaa FT Wei-Min Li, Picosunin sovellusjohtaja ja Picosun Asia Pte. Ltd:n CEO.

Picosun Oy on Suomesta käsin maailmanlaajuisesti toimiva huippuluokan ALD-järjestelmien valmistaja. Yrityksessä kiteytyy lähes neljän vuosikymmenen uraauurtava kokemus ALD-reaktoreiden suunnittelussa ja valmistuksessa, ulottuen aina teknologian keksimiseen asti 1970-luvun alussa. Picosunin pääkonttori sijaitsee Espoossa, tuotantotilat Kirkkonummella, Yhdysvaltain pääkonttori Detroitissa, Michiganissa ja Aasian pääkonttori Singaporessa. PICOSUN™ ALD-järjestelmät ovat tänä päivänä tuotanto- ja tuotekehityskäytössä useissa maailmanluokan teollisuusyrityksissä ja tutkimuslaitoksissa neljässä maanosassa.

Juhana Kostamo, toimitusjohtaja (email juhana.kostamo@picosun.com; tel. +358-50-321-1955)

SOURCE Picosun OyMore by this Source

Best of Content We Love 2014 


Custom Packages

Browse our custom packages or build your own to meet your unique communications needs.

Start today.

 

PR Newswire Membership

Fill out a PR Newswire membership form or contact us at (888) 776-0942.

Learn about PR Newswire services

Request more information about PR Newswire products and services or call us at (888) 776-0942.