Professionella råd från JJ's House: Fyra saker du bör känna till innan du köper din bröllopsklänning

Apr 26, 2013, 11:11 ET from JJ's House

HONG KONG, 26 april 2013 /PRNewswire/ -- Under det att alla brudar vill vara den mest bedårande bruden på sitt bröllop, blir de ofta helt förvirrade när de ska välja ut sin bröllopsklänning. Här på JJ's House kan vi, tillsammans med vår huvuddesigner Michael Jones, hjälpa till att ge en inblick i vilken klänning du bör välja och hur de ska bäras.

Faktorer att tänka på när du väljer en bröllopsklänning

Även om färger och tyger är av störst betydelse, ska även detaljer, inklusive urringning, ryggurringning, längd och många andra faktorer även tas med i beräkningen. Ett trick för små och nätta kvinnor, är att välja empireklänningar med tonvikten på veck i midjan vilket ger en längre och slankare figur. Undvik modeller med överdrivna axlar, såsom ballongärmar, som drar din kropp nedåt. Kvinnor i stora storlekar, bör välja rakt tillskurna klänningar med några få utsmyckningar och undvika höga halsringningar och midjelinjer med en komplex design.

Vanliga misstag som bör undvikas

1. Långa handskar får dina armar att se slankare ut. 
Om du har grova armar, kan vita eller elfenbensvita handskar dock göra att dina armar verkar knubbiga.

2. Siden är bättre än taft.
Michael anser att detta varierar beroende på brudens personlighet. För mer flickaktiga och söta brudar, passar taft bättre eftersom siden får dem att se mognare ut.

3. Klänningar med fiskstjärt passar endast för smärta figurer. 
Så länge som du har en platt mage, kan du se elegant ut i en bröllopsklänning med fiskstjärt. Faktum är att  klänningar med fiskstjärt då kan få din kroppslinje att se längre ut.

Du måste prova klänningen innan du köper den

Du behöver inte alltid prova en klänning innan du köper den om du vet din exakta storlek. Ett annat stort problem är färgavvikelse. Som tur är erbjuder JJ's House färgprover med fri frakt, vilket ger dig en uppfattning om hur färgerna ser ut och hur tygerna känns.

Rekommenderade trender för 2013

"Personligen gillar jag grönt, vilken är modefärgen det här året", sade Michael. "Jag rekommenderar fotsida klänningar med spetsmönster och höga halsringningar, som kännetecknas av mycket kvinnliga detaljer. Falska urringningar är också snygga om du önskar en konservativ men trots allt förtjusande look."

Michael Jones är huvuddesigner på JJ's House, en internationell butik online som är specialiserad på bröllops- och festklänningar, balklänningar såsom bal- och cocktailklänningar. Ni kan helt säkert hitta era favoriter bland bröllopsklänningar i 2013 års kollektion av bröllopsklänningar från JJ's House.

Bröllopsklänningar för särskilda tillfällen finns även på JJsHouse.com.

För mer information, besök JJsHouse.com.

SOURCE JJ's HouseRELATED LINKS

http://www.jjshouse.com/Bridesmaid-Dresses-c7


http://www.jjshouse.com


http://www.jjshouse.com/Wedding-Dresses-c2