PR Newswire: news distribution, targeting and monitoring
2014

SORMATOSTILIEBIG-ERIKOISANKKURIEN LIIKETOIMINNAN YHDYSVALTALAISELTA SIMPSON STRONG-TIE:LTA

Share with Twitter Share with LinkedIn

RUSKO, Suomi, January 10, 2013 /PRNewswire/ --

Hankki21.12.2012 raskaiden rakennuskiinnikkeiden LIEBIG-liiketoiminnanSimpsonStrong-Tie InternationalInc:lta osanaSormatinETA-hyväksyttyihinrakennuskiinnikkeisiinkeskittyvää strategiaa.LIEBIG-ankkureiden tuotekehitys ja valmistus siirtyy Suomeen. LIEBIGonmaailmanlaajuisesti tunnettusaksalainen tuotemerkkipoikkeuksellisenkorkeita kuormituksia kantaville ankkuroinneille muun muassa voimalaitos- ja infrastruktuurikohteissa.

     (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130110/588388-a )
     (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130110/588388-b )

Sormatinvalikoimassa on ennestään omia,suosittuja ETA-hyväksyttyjäS-KA-kiila-ankkureita, PFG-ankkureita ja S-UF-julkisivuankkureitasekäLYT-naulatulppia. LIEBIG-liiketoiminnan hankinta oli looginen jatko Sormatinosaamiseen keskittyvässästrategiassa.Sormat Oy:ntoimitusjohtajaIsmoLaitakarilleLIEBIGontäydellinen lisäSormatinnykyiseen tarjontaan.

- LIEBIGin ainutlaatuinen teknologia ja brandin tunnettuusvahvistavat asemaammeETA-hyväksyttyjenankkureiden valmistajana, se myösmahdollistaa meille pääsyn kaikkein raskaimpien ankkurointienmarkkinoille muun muassa ydinvoimateollisuudessa, toimitusjohtaja Ismo Laitakari sanoo.

Sormatsiirtää LIEBIG-ankkurien tuotekehityksen ja valmistuksenSaksasta ja Irlannista omaan moderniin tuotantolaitokseensa Ruskon kuntaan Varsinais-Suomeen. Sormat avaa helmikuussa 2013 oman palvelukeskuksen Trieriin Saksaan palvelemaan kaikkia vanhoja sekä uusia Sormatin ja LIEBIGin asiakkaita Keski-Euroopan markkinoilla.

- SimpsonStrong-Tien kannaltaLIEBIGin myynti Sormatilleon parastapa varmistaamyös omille asiakkaillemme näiden ainutlaatuisten tuotteiden ja huippuluokan palvelun saatavuus pitkällä aikavälillä. Koemme, että Sormat Oy:n yrityskulttuuri vastaa täysinSimpsonStrong-TienperusarvojajaturvaaLIEBIG-liiketoiminnantulevaisuudessa, sanooLaurentVersluysen, SimpsonStrong-Tien Euroopantoimitusjohtaja.

- Olen ylpeä yhtiömme puolesta saadessamme integroidaLIEBIGin uraauurtavaankkuriteknologiaosaksiSormatintuotannollistahuippuosaamista, jasamalla vahvistaaSormatinasemaayhtenä Euroopan kehittyneimmistä kiinnitystarvikkeiden tarjoajista. Olen myös ylpeäSormatinhenkilöstön puolesta, joka haluaa olla luomassa uusia työpaikkoja ja uutta positiivista taloudellista ilmapiiriä Varsinais-Suomessa, kommentoiLaitakarikaupan vaikutuksia.

Laitakari tähdentää, että Sormatillaon kovahalu palvella kaikkiaLIEBIGin-asiakkaitaSormatintunnetulla SuperService-asenteella.

Vuonna 1970 perustettu Sormat Oy on Pohjois-Euroopan  johtava rakennusteollisuuden kiinnitystarvikkeita valmistava ja markkinoiva yritys. Asiakkainamme ovat eurooppalaiset rakennusliikkeet ja tekninen tukkukauppa. Myynnistämme 70 prosenttia tulee viennistä. Pääkonttorimme ja kotimainen tuotantolaitos sijaitsevat Varsinais-Suomessa Ruskon kunnassa. Olemme 75 henkilön ammattilaisjoukkue ja vuoden 2012 liikevaihto oli noin 20 M€. Tälle vuodelle odotamme vakaata ja kannattavaa kasvua. http://www.sormat.com

SOURCE Sormat HoldingFeatured Video

Journalists and Bloggers

Visit PR Newswire for Journalists for releases, photos, ProfNet experts, and customized feeds just for Media.

View and download archived video content distributed by MultiVu on The Digital Center.

Share with Twitter Share with LinkedIn
 

Custom Packages

Browse our custom packages or build your own to meet your unique communications needs.

Start today.

 

 
 

PR Newswire Membership

Fill out a PR Newswire membership form or contact us at (888) 776-0942.

 
 

Learn about PR Newswire services

Request more information about PR Newswire products and services or call us at (888) 776-0942.

 

Online Member Center

Not a Member?
Click Here to Join
Login
Search News Releases
Advanced Search
Search
  1. PR Newswire Services
  2. Knowledge Center
  3. Browse News Releases
  4. Contact PR Newswire
  5. Send a News Release